Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tu tašku jsem měl a je teda dost měkká, bortí se, pak jsem koupil Lidl tašku a je mnohem lepší.Neviem Vám ako sle mne chyba úložný priestor na potrebné zbytočnostitakze som si objednal toto ..ma to “vraj “ suché zips vzadu aj na spodku ..Zobrazit přílohu 11350 Zobrazit přílohu 11351
Neviem Vám ako sle mne chyba úložný priestor na potrebné zbytočnostitakze som si objednal toto ..ma to “vraj “ suché zips vzadu aj na spodku ..Zobrazit přílohu 11350 Zobrazit přílohu 11351
Wow vyzerá to peckovo..ma to zosilnené bočné steny ? A úchyty ?
To je v pořádku.Koukni do techničáku ještě jednou,úplně dolů (další záznamy) A rozměr 16 tam jeTak na poslední chvíli jsem objednala zimní pneu https://www.e-nejlevnejsi-pneu.cz/kleber-krisalp-hp3-215-60-r16-99h-xl-zimni-pneu-osobni-a-suv a tyto alu https://www.e-nejlevnejsi-pneu.cz/alu-kola-borbet-bs5-sw-7x16-5x114-3-et50
A zjistila jsem, že ve velkým TP mám napsaný pouze 16ky pneu, přitom mám CX-3 s 18ky koly, takže až půjdu za 4 roky na technickou budu mít nazutý zimní 16ky, aby mi ji vůbec dali.
Ahaaa, máš pravdu, děkujuTo je v pořádku.Koukni do techničáku ještě jednou,úplně dolů (další záznamy) A rozměr 16 tam jeRozměr 18 jsou uvedeny výše(nápravy) Jinak Kleberky jsem kupoval ty samé loni.Jsem s něma naprosto spokojený a tichounké
![]()
Ja som to mal na audi R8, su to fakt šmejd vyrobky tie koncerňáky..toto som mal na Porsche vyskočil klip a spriečil sa ..tlačil som na to - udieral a zlomil som klip ...karosar mi to spravil za 10 sekúnd
Nie šmejdy ale auto dokonale urobene ...ak niečo nie je tam na milimeter presne tak máš smolu...stredový panel z Porsche vyberieš pokial vieš postup za 10 min a pokial dodržujes postup vyberania klipov..ak ti čo aj len jeden chyba alebo nezapadne tak ta čakajú hodiny skladania a rozoberaniaJa som to mal na audi R8, su to fakt šmejd vyrobky tie koncerňáky![]()
Rada : umy okno hore ako je senzor asi tam máš nejakú špinuNevite proč to stále při jízdě svítí ? Hlavně si myslim, že mi to nefunguje ! Aktivace zapnuta ! Děkuji
Zobrazit přílohu 11749
Pre zajimavost , kolko uctovali v mazda servis za baterka + vymena do dialkoveho ovladaca ?Tak dneska prvni garancka, stalo to 5890kc, vymena oleje, olejoveho filtru, pyloveho filtru, nahrani novejsiho software, vymena baterky v klicku, kontrola spousty blbosti. A darek flaska vina. Ja myslym ze ok garancka.