Raduli
výkonný člen KLANu
- 105
to je dobře, aspoň nebudu slintat nad novou verzí a budu nadále spokojená se svou 2017 ♥Mirny facelift je model 2017 ! Nova kara pocitam 2019-20 !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
to je dobře, aspoň nebudu slintat nad novou verzí a budu nadále spokojená se svou 2017 ♥Mirny facelift je model 2017 ! Nova kara pocitam 2019-20 !!
Co ja vidim ako nove: novy volant, asi aj nova pristrojovka, farebny HUD, nove svetlomety ?!, nove lyziny na streche , iny predny naraznik asi.Mas odkaz ?
To je facelift 2017 ! To mam taky kamo !Co ja vidim ako nove: novy volant, asi aj nova pristrojovka, farebny HUD, nove svetlomety ?!, nove lyziny na streche , iny predny naraznik asi.
Ale priznavam , nemam velky prehlad o sucasnej CX-3.
http://www.motortrend.com/news/2018...pdates/#2018-mazda-cx-3-front-three-quarter-2
Update : Cumim ze Raduli uz ma rovnaky volant ako v odkaze, takze neviem .....
Mas lyziny a stresne okno??To je facelift 2017 ! To mam taky kamo !
Nene ! Ale to je priplatkovy - doplnky !Mas lyziny a stresne okno??
Koukal jsem ! Je to 17 ! Tedy muj nazor !SNo stresne okno urcite nie a pozdlzne hagusy tiez nie... asi by si si mal pozriet fotky z toho odkazu
Mas odkaz ?
Oka ! Taky jsem zvedav !Ja to neberiem, ale tento rok ma vyjst dalsi update...
Vidim cx3 a interier to vypada na novou cx5 nebo cx4 !neviem sice po anglicky, ale zda sa mi, ze je to tu...
... si tvrdohlavy...
Bavime se o faceliftu ! Facelift - znamena ve vyrobe automobilu menší kosmetickou změnu vzhledu ! Proboha ty jsi poslal revoluci v interieru Mazdy CX3 pro rok 2018 nikoliv evoluci ! Nebo ?! Evoluce v exterieru a revoluce v interieru !... si tvrdohlavy...
Tak kenny to je interier novy cx9 !... si tvrdohlavy...