Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Toto sa mi zda, ze nespominal.... ale mozno je to tam... fakt netusim...Výbava Revolution AWD 150, výborná volba.
Ještě jsem četl, že SCBS má být už ve všech výbavách v ceně. Je to tak?
Poté, co manželka před dvěma lety nacouvala do palety s kamenným obkladem bych jí měl tuto funkci pořídit. Ale CX-3 má SCBS až od Revolution Top.
Trochu mi to připomíná soutěž "Najdi 10 rozdílů"
Trochu mi to připomíná soutěž "Najdi 10 rozdílů"
A modli se at neni hezci jak muj model 17Ked mi dojde, blisnem ti ho
Jasny chce to minimum attraction kvuli led svetlum ! U vybavy emotion a muj challenge jezdis po slepu !!! Nejhorsi sviceni co jsem zazil ! Tak mensi naplast vymena za bile halogeny viz lazlo ale ten uz ma ledky ! Tak nejake zlepseni tam je ! Jinak spokojenost ! Nemenil bych ! Nejlepsi kup auta za svuj live !To by bola druha farba po bielej, kebyze to zalezi na mne, ale moja draha polovinka mala doteraz bielu octavku... a ja mam dve roboty, takze som si dovolil skoro maximalku a este octavka ide na protihodnotu...