• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

• Vlákno založil Vlákno založil jaho
  • Datum založení Datum založení
Ja uz neviem... neviem comu ma verit, uz sa mi ani nechce pytat v mazde... mam pocit, ze ma tahaju za nos...naposledy mi predajca volal a povedal, ze auto bude v druhej polovici jula...
Inac aj moje auto je pre priatelku... teda "moje"...je to jej :) .... ale ona mi ho necha soferovat... ;)

já dnes poptával Mazdu CX-3 v automatu Revolution. Tohle je odpověd.

Vámi poptávaný model není skladem a muselo by se čekat na facelift, který by měl dorazit na přelomu srpna/září.

Kromě pár designových změn bude Vámi zvolená výbava navíc obsahovat přední parkovací senzory. Mimo jiné dostane přepracovaný středový tunel vč. elektronické ruční brzdy a loketní opěrky.

Já mám nové info z Mazdy z dnešního dne, že první nové CX-3 dorazí do ČR 1. srpna. Naše auto, jak už jsem uvedl, má uvedeno datum dodání 17.8. Je to taky CX-3 G150 v automatu a výbavě Revolution. Nevím, jestli žena vydrží tak dlouho čekat, už se to vleče několik měsíců. Příští týden se rozhodneme definitivně, protože někde musíme složit zálohu.

Vydrž nebude manželka listovat

Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk

No takze dnes som vyslal priatelku pre info:
Zatial termin dodania 23.07.2018.... takze este dva mesiace... :(

Inac vedel som, ze som cital o tych prednych parkovacich senzoroch v tom ponukovom liste, ale nikde som ich realne nevidel... myslim na videach o novom facelifte...

Nevíte někdo, jak to vlastně bude s tlačítkem eCall u nové CX3? Od 1. dubna tohoto roku je eCall povinný pro všechna nově homologovaná auta prodávaná v Evropě.

Budem tam musiet poslat priatelku.... nech povyzveda :)

Já už jsem začal také vyzvídat. :D Sakra a to jsem si říkal, že to nebudu tentokrát tak prožívat. Mám mít více odpovědí v pondělí vč. bližšího popisu auta a seznamu možné doplňkové výbavy. Na netu jsem prohlédnul kde co (tohle fórum jsem četl postupně tři dny) ;), ale o nové CX-3 příliš mnoho informací není. Víceméně jen statické předváděčky, ale auto ještě nikdo pořádně netestoval. Myslím ve srozumitelném jazyce. :D Moc pěkná jsou ta zadní světla:

3:40 - 3:55

Tak ne, na lodi se nepotkají. :) Naše auto vyrobili až dnes. Dodání začátkem srpna.

upload_2018-6-20_14-51-49.png

Ten motor pojede za 15000 km pochopitelně lépe. Pár Nm navíc a v nízkých otáčkách se samozřejmě musí někde projevit, ale jak víme, rozhodující je finální výkon. U atmosféry, i když vysokokompresní, je vrchol momentové křivky prostě výš, to je normální věc. Stejně tak u ní není takový rozptyl spotřeby a samozřejmě i menší tepelné namáhání.

OT: Prosím nelinkuj sem ikonky z Mazdaclubu, neradi bychom byli nařčeni, že zneužíváme něčí přenosové pásmo.
Mohu potvrdit. Bylo to jako když dítě dospěje - najednou něco nového (nižší spotřeba). Nedávno jsem jel z Brna do Praha na letiště na otočku, spotřeba 5,5 l.

Stale model 2017 !! Tohle je dle meho nazoru takumi vybava !!
Ano, souhlas - i když loketní opěrka není standard

Poslední úprava moderátorem:
Neviem či sa mi to len zdá ale mazda ma dosť slabý lak,dnes som prezrel autíčko a konštatujem že je dosť “oplieskane” (najazdil som za 8 mesiacov cca 26.000km) ako to riešite ? Ja mám takú farbu z mazdy ale je dobrá len na tie miesta ktoré nemajú rovné plochy ...na rovných je to des..nejaké rady ? Lebo to skončí nálepkami :D:D:D

Back