- 3 466
Doufám že jednou ke mě pod kapotuuvidíme, kam se TEN motor dostane ,-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Doufám že jednou ke mě pod kapotuuvidíme, kam se TEN motor dostane ,-)
Taky musím říct, že v tom vidím všechno od MX-5, přes 3hatch, 6 kombi, CX-3 a 5, jenom ta CX-9 úplně chybíŠkoda že to neni něco jako "menší CX-9"
hehe, a proč ho cpou k Mazdímu konceptu? To mi jaksi uniklo No nic, asi jsem už dneska unavenej, jdu si občerstvit mysl Rieslingem ....to je koncept Lamborghini
Je to nějaký blog o SUV. Snem každého Japonce je asi Lambo coby SUV.hehe, a proč ho cpou k Mazdímu konceptu? To mi jaksi uniklo No nic, asi jsem už dneska unavenej, jdu si občerstvit mysl Rieslingem ....
https://www.google.cz/search?q=lamborghini+lm002&tbm=ischSUV Lambo by byl paskvil ještě horší než Cayen....
Bude. V článku píšou, že je uvedení na trh naplánováno na rok 2018SUV Lambo by byl paskvil