- 144
Tak chatka je rezervovaná, dorazím v sobotu též s "potěrem" Klaňácké tričko už mám vyžehlené!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bude to těžká nestíhačka, ale máme v plánu v sobotu ráno dorazit a přespat do neděle Viděl bych to na tradiční Moravia Unit konvoj (teda doufám, že ne se vším jak minule , že @TomT ? ) abychom dojeli všichni pohromadě
presne tak@Kupo plánuješ asi se vyhnout dálnicím co?
Dorazim taky v pátek,tak trošku popijem coo.
Odesláno z mého HUAWEI LYO-L21 pomocí Tapatalk
To zní jako plán . Sice s alkoholem se moc nekamarádím, ale pár pivek si dám
HMM :wideyed:, tak to vypadá , že budu muset přijet.nikdy jsem na tom nestál, ale těším se že to vyzkouším
Tak nevim,chatku č.27 sem zamlouval 21.4.17.Že by měli dvě ?MAZDÁR :cigar:
tak potvrzena chatka 27 :woot: snad se kráska nerozpadne :vamp:
dorazíme za váma jako loni i s omladinou :drowning:
Psal jsem Verči tak dala Karvánky na mazdasrazy prý nikdo nedal vědět snad to nikomu nebude vadit .
Sl. a spol.
Je zřejmé ,že máš aktivního spolubydlícího , proto ten koment : ..........snad se kráska nerozpadne :vamp:Tak nevim,chatku č.27 sem zamlouval 21.4.17.Že by měli dvě ?
Je zřejmé ,že máš aktivního spolubydlícího , proto ten koment : ..........snad se kráska nerozpadne :vamp:
No, ja urcite v sobotu rano z Brna mimo dalnic, Kdyz by se chtel nekdo pridat budu jenom radTak bando moravská, kdo a kdy jede, provedeme přesun zase společně od Vyškova či jinde, nebo každej sám?