- 5 251
Minulej rok byla velice chutná flákota Mazda Reunion / 27.5.-29.5.2016 / AutoCamp Karvánky, SoběslavParada, zadny nemusim vozit! Jen nejakoi flakotu nice
Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Minulej rok byla velice chutná flákota Mazda Reunion / 27.5.-29.5.2016 / AutoCamp Karvánky, SoběslavParada, zadny nemusim vozit! Jen nejakoi flakotu nice
Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk
Dneska jsem mluvil s "hospodským", a měla by bejt připravená nějaká podobná flákotaMinulej rok byla velice chutná flákota Mazda Reunion / 27.5.-29.5.2016 / AutoCamp Karvánky, Soběslav
Myslím že to bude jak minule přes Tábor, ale určitě to bude záležet zda pofrčíme po dálnici, nebo po staré, jsem zvědav kdo vše pojede z VY, zatím co tu čtu tak pojedeme ve dvou. Prostějov to vzdal, Zlín jede sám už u pátek , Jestli máš vypáleno, můžeme i přes JH.Zdravím ve spolek ,
chci se zeptat Moraváku viz velitel @Natural s Humpolce máte v plánu jet kudy a přes co !?
jestli přes Jin. Hradec a v kolik vidíte průjezd , že bych se přidal !?
Díky
Podívej ty, neštvi jo?Prostějov to vzdal,
co co co ???pokud dorazim
Viz. zpráva.@shr3k Tak pak jak dojedete, tak se nějak najdeme a hodím ti ten kabel. Tedy pokud ho ještě potřebuješ.
Podívej ty, neštvi jo?
jestli to nemáš pořešeno, vemu si ji, i když jsem zatím telefonicky včerá rezervoval chatku na recepci Karvánekdávám k dispozici chatku č. 10, kdyby měl někdo zájem tak dejte vědět přes SZ a přebookujem to. v opačném případě jí zítra zruším a kdo dřív přijde ten dřív mele pokud dorazim, tak rozbiju stan nebo se nasáčkuju do kufru
f poho, tak si tam zavolej a přebookni si to, kdyby si to chtěl borec ještě ověřit, tak číslo tam na mě májestli to nemáš pořešeno, vemu si ji, i když jsem zatím telefonicky včerá rezervoval chatku na recepci Karvánek