• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Mazda Reunion / 23.6. - 25.6.2017 / AutoCamp Karvánky, Soběslav

• Vlákno založil Vlákno založil edemsx
  • Datum založení Datum založení
:) MAZDÁR :joyful:
Tak zítra bando :cigar:
Su zvědavej jak to bude vypadat na silnicích :rage:
ještě váháme jestli po dálnici nebo po okreskách :cow:
:stop: KDO NEDOJEDE JE SALÁT :jimlad:
víno naskladněno :nurse:
:angelic: Sl. a spol :nailbiting:

Poslední úprava:
Doplňují tekutiny g-čkem a nemůžu se dokopat připravit CX3

Šup šup,celý den na sluníčku se nedá

Tak my už jsme taky připraveni. Auto jsem ještě trošku oprášil, tak snad po cestě nechytneme někde déšť, když jsem si s tím dal takovou hoknu :).

Tak ja to vypuliroval uz v Ne, ale vcera chytnul takovej lijak, ze to musim zitra jeste prelestit:)

Preji vam vsem hezke pocasi a spoustu fajn zabavy. Loni jsem byl sice prvni na miste, ale letos to nedam vubec, bohuzel.
Takze si to tam uzijte a at vam damy poradne okouknou ty vase chlouby :D

Caute, netusi niekto ci je tam nejaky internet? Mam pohotovost z prace a bez wifi to asi nedam.... :(

Wifi je u hospody, ale bohužel 90% času nejde - nezvládá nápor uživatelů. Ohledně mobilního netu, 3G sporadicky, 4G se nechá chytnout. Je to v místě, kde "se mlátí vysílače" a je to kolikrát boj...

hmmm, no nic moc spravy :( data mam ale ba videohovory a screen sharing to asi nebude stacit, idem skusit najst nejaky spot poblizku :)

Tak ze se musim s litosti omluvit ale asi nedorazim, auto mi nestartuje, asi odesel starter. :-(

Jsem tu v Karvánkàch a 4g tu frčí.

Poslední úprava:
Myslím že to bude jak minule přes Tábor, ale určitě to bude záležet zda pofrčíme po dálnici, nebo po staré, jsem zvědav kdo vše pojede z VY, zatím co tu čtu tak pojedeme ve dvou. Prostějov to vzdal, Zlín jede sám už u pátek :D:D:D:D, Jestli máš vypáleno, můžeme i přes JH. :oops::oops::oops:

aha no zásoby jsou doma právě, ale nějaký deputát bych zařídil:)tak jeto na vás přes ten Hradec to vychází na stejno a jede se taky pěkně!
aspoň bys jsme byli tři at to trošku vypadá ;) s hradce jeto necelá půl hodina, že bysme se mohli sejít na MOLce !
dej vědět nebo mám dopoledne zavolat !?
díky:)

Já se též omlouvám, z rodinných důvodů nedorazím.

Ja sa musim tiez ospravedlnit ale nedorazim :( celu noc mi volala Malajzia a od druhej zacne US.
Tak si to tam uzijte ;)

Sraz se dle mě vydařil pouze malý škraloup kemp se stal cílem lapků,tak někteří účastníci byli okradeni.Spanilka po stopách Selského baroka se mě moc líbila jen jsem nedal focení:mad:.
Organizátoři to zvládli na výbornou.Ještě pár fotek našeho zastoupení s (DK-Cx3 moje, @romin a @TomT )

Přílohy

• P6240142.JPG
    P6240142.JPG
    789,5 KB · Zobrazení: 31
  • P6240143.JPG
    P6240143.JPG
    1,1 MB · Zobrazení: 31
  • P6240144.JPG
    P6240144.JPG
    910,7 KB · Zobrazení: 31
  • P6240145.JPG
    P6240145.JPG