- 240
V pohodě, ja jsem na podobný dobrodružství zvyklejAchjo, chudák Kupo, to mi to ještě zruší a pojede radši sám .. Nechte toho
Odesláno z mého HM NOTE 1W pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V pohodě, ja jsem na podobný dobrodružství zvyklejAchjo, chudák Kupo, to mi to ještě zruší a pojede radši sám .. Nechte toho
Odesláno z mého HM NOTE 1W pomocí Tapatalk
Oukey, no co s tebou nadělámeNatural: Já se do Vyškova nedostavím, na sraz nejedu.
Taky jsem připraven a čekám na noční přeháňkutak jsem přichystán a doufám že to zmokne do rána
Kuurňa kemp sám pro sebe, tomu říkám VIP Tak doufáme, že nám něco na zítra zbudeTak ja si tu sedim na zahradce a nikde nikdo Mimochodem, uz se vam tu pece neco na zejtrek...
To zas budu někde chybět... Ale úplně Vás vidím jak se v tom smíchu předháníteBtw (pro MU) beru s sebou Mončičáka
691 členů,kolik nás bude na srazu 20-30