• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

autorizovaný Mazda WÁGNEROVÁ - Tábor

Zkušenost se servisem Mazda WÁGNEROVÁ v Táboře mám

• jen pozitivní

Hlasy: 33 76,7%
  • převážně pozitivní

Hlasy: 6 14,0%
  • neutrální

Hlasy: 3 7,0%
  • převážně negativní

Hlasy: 0 0,0%
  • jen negativní

Hlasy: 1 2,3%

• Celkem voličů
    43
Pánové,k těm zrezlým zadním kotoučům.Pokud chcete,aby kotouče v zimě nezrezly,stačí jednoduchý postup.Snažit se,aby po odstavení vozu nebyly kotouče mokré.Takže před zaparkováním několikrát bezpečně,ale dosti důrazně přibrzdit,aby se kotouče zahřály a vysušily .Kdo má mech.ručku,tak stačí několikrát ručku za jízdy opatrně zatáhnout.Dělám to tak už 30 let na různých vozech a vždy to tak fungovalo a funguje.

V Jihlavě mě na zadní kotouče upozornili, že mám orezlé zevnitř (všichni prý koukají pouze z venku, kde se zdají dobré), destičky byly na výměnu, nechal jsem u nich tedy vyměnit i kotouče. Co mě po půl roce překvapilo, když se mi zdálo, že se na kotoučích dělají zbytečné rýhy od destiček, vůbec se neobtěžovali to namazat. Nasadili tam nové kotouče, plíšky pod destičky použily staré a nasadili nové destičky, nic víc neudělali....
Sám jsem si to raději rozebral, vyklepal destičky, samozřejmě i čepy šly ztuha, vše pěkně očistil, namazal a vrátil, škoda, že jsem to neudělal hned. Takže se nedivím, že to pak zarezne..... toť drahý autorizovaný servis....

Back