Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ještě že je mám schované.Budou se mě hodit.Žárovka má také svojí poetiku, něco jako petrolejka... Počkejte za pár let, lidi si budou dávat žárovky, aby se odlišili.
Máš nejaké osvedčené? Nie že mi to za chvílu začne žmurkať ako tie čínské srákoty z Ali. Vymenil som všetky interierové na BM ale neboli tam dlho a všetky išli do péčka. Dokonca aj ta v kastlíku začala blikať. Zaujímavé že spz-ková nie.Přehoď na čínské led a svítíš bíle.Má nás to tak většina.
Příspěvek ve vláknu 'LED denní svícení místo halogenu W21/5W' https://www.mazdaklan.cz/threads/led-denni-sviceni-misto-halogenu-w21-5w.3680/post-94661Máš nejaké osvedčené? Nie že mi to za chvílu začne žmurkať ako tie čínské srákoty z Ali. Vymenil som všetky interierové na BM ale neboli tam dlho a všetky išli do péčka. Dokonca aj ta v kastlíku začala blikať. Zaujímavé že spz-ková nie.
Mám pakety Exclusive a safety and sound. To už aj koli dennému ledkovému siveteniu treba kupovať ďalší paket...Protože ti chybí paket style. Nebo u novych nějaký jiný. Ale od začátku výroby měl paket style zatmavene zadní okna a jinou grafiku světel s led denním svícením. (Kroužky) a matrix hlavními světly
Bohužel naprostá většina u nás prodávaných aut má tady tyhle žárovky a je to skoda. A fakt to vypadá blbě
Jestli se nic nezměnilo,tak podle fotky metrixové světla nemáš.Má ty samé co já.Mám pakety Exclusive a safety and sound. To už aj koli dennému ledkovému siveteniu treba kupovať ďalší paket...
Zatmavené sklá ma tak netrápia. Auto je v garáži, vypekať sa na slnku moc nebude a tie dve Chorvátska za rok nejak prežije.
Matrixové svetlá mám aj ja aj bez style paketu
Máš pravdu. Prečítal som si teraz špecifikáciu a sú tam iba LED hlavné svetlometyJestli se nic nezměnilo,tak podle fotky metrixové světla nemáš.Má ty samé co já.
To poznáš podle přístrojovky. Svítí tam zelený znak světla s písmenem A a jakmile vyjedeš mimo město, tak se rozsvítí modrý znak dálkových světel a to svítí pořád, i když potkáváš auta nebo za nima jedeš.