• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

MazdaKLANí softshell bundy

Uplne jsem se z ty Robinovy fotky zdesil ze je v modry spatnej tisk ale pry je to odraz blesku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jojoo je to celé pěkně modré. Mám moc bleskovej blesk :D

úúúplně jen tak jakože mimochodem jsme si dneska na mikrosrázku říkali, že nám chybí mezi límečkatým MazdaKLANím trikem a softshell MazdaKLANí bundoškou mezivrstva ..... = mikina .....

vidííííím mikinu se zipem jejíž kapuca se bude hvězd dotýkat :D

prošvihl .... bundy už dávno nosíme. Ale ta mikina by se nám ještě mohla narodit, kdyby bylo dost ženichů .......
2XL (3XL) bych vzal. Peníze pošlu a pak někdy vyzvednu bo sem nespolehlivej ... no však to znáte

No, když už jsem na to fórum narazil, @Vitus kdy bude další výroba bund a triček? :D

Dnes jsem si od Robina vyzvedl konečně na objednávané věci a hned po příjezdu jsem to musel vyzkoušet. Hoši, za mě máte velkou pochvalu. Triko super, sedne mě jak hrnec na prdel a bunda taky super. Sice o špetečku krátký rukáv, když natáhnu ruku,ale nic co by nějak extra vadilo. Takže za mě naprostá spokojenost. :happy:

Back