Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Měl bych zájem, vyzvednutí v Praze.Vzhledem k tomu, že neutichá zájem o klaňácké rámečky, tak jsme právě naskladnili dalších pár set podtácků do zásoby!
Máme radost a těšíme se na další vozy s klanovými rámečky na cestách. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat přes zprávu
Zobrazit přílohu 36651 Zobrazit přílohu 36650
Kontaktuj soukromou zprávou @Natural .Jsou ještě podložky pod SPZ ?
Hlásím, že i Ostrava a okolí je na tom bídně.. ?To chce jezdit i mimo Brno A nebo to musíme v Brně trochu rozproudit a aspoň půlku téhle várky tam poslat
No tak šup, šup ? zrovna máš příležitost ?Cože?!? ?
Jasně, ještě jsem to nějak nestihl... ?
Dobrý den, mám zájem o jeden pár podložek pod SPZ. Děkuji VobořilKontaktuj soukromou zprávou @Natural .
Dobrý den, mám zájem o jeden pár podložek pod SPZ. Děkuji Vobořil
To není splácnuté ze dvou fontů, ale z originál Mazda fontu pro CI v době poplatné vzniku klanu. Stačí se podívat, jak jsou tištěny všechny propagační letáky, manuály atd.Nechci kvůli tomu zakládat téma... Už pár let tady očumuju, ale nikdy mě to netrklo jako dnes. Možná, že zrovna řeším nějaká loga... Mám na mysli logo MazdaKlanu. Nevadí vám nikomu, jak je splácnuté ze dvou fontů s různou tloušťkou i vlastně jiným stylem zápisu (malé + kapitálky)? Jen tak z legrace jsem to zkusil přímo mazdím písmem s větším rozpalem, aby byla písmena oddělená jako v současném logu. Nic necpu, nicméně, kdyby se líbilo, je to hotové a k dispozici:
Zobrazit přílohu 50090
OK. Dík za info. Každopádně když jsem se na to zaměřil, přišlo mi divné, že se proměňuje barva i charakter a tedy i tloušťka písma. Zároveň to nijak nenapadám jako nějakej paskvil (aby si někdo nemyslel, že šťourám do toho). Jen jsem měl prostě zrovna otevřenej Affinity DesignerTo není splácnuté ze dvou fontů, ale z originál Mazda fontu pro CI v době poplatné vzniku klanu. Stačí se podívat, jak jsou tištěny všechny propagační letáky, manuály atd.
Pasovat budou. České RZ mají rozměry právě 520 x 110 mmSlovenské nové PZ asi do nebudú pasovať či? Tabuľky majú mať rozmery 52 cm na dĺžku a 11 cm na šírku.