Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tyhle tři už jsou všechny rozeslaný Nezbyla ani jedna !
Jo to byla rekordní várka, pár týdnů a všechno fučtyhle tři už jsou všechny rozeslaný Nezbyla ani jedna !
Není důležité kdy, ale že vůbecJa uz mam diky @Natural taky po roce od prevzeti konecne ramecky na aute misto v kufru. Na to, ze jsem objednavala v prvni varce, celkem “rychlost” nojo, to jsem cela ja
Já jsem potkal dvě,Milušku a Mazdu obě na M.Opravdovou lásku prý potkáš jen jednou v životě.Až teď,téměř po půlstoletí jsem se dočkal Zobrazit přílohu 15248
Mate prosim nejakej figl, jak vydelat spz z ramecku mazdaklanu, aniz bych ten ramecek poskodil? Jak je to tam nacvakly, tak to primerenou silou nejde ven... Diky.
Přesně tak, jak je psáno úplně v prvním příspěvkuNapiš soukromou zprávu @Natural