Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kdy,kam?? Mam diky nekterym chybam hodne vysoky vydaje,takze mi moc nezbyva na zabavu.. Ma byt i sraz na jihu,ale zatim neni nic konkretniho,pokud vim.. A navic bych to rad mel co nejdriv,abych na nejaky ten sraz,kdyz vyjde,mohl prijet uz oblecenej.. Dejte pak s Naturalem teda vedet.. Diky..
Pokud by ses tedy dobrovolne obetoval,byl bych ti vdecny.. Info mozno dat sem,nebo muzu dat cislo.. DikySraz bude, v nejbližší době by mělo bejt zveřejněný info Popřípadě bych to mohl na jih (Tábor/Veselí) stáhnout, jezdim do Prahy ob víkend
zatím se o nich neuvažuje .....Zdravím,čepice-kšiltovky mazda nebudou?Díky.
Me triko sedi super,ale bunda je mala!!! Ta ma jen reklamu,takze by vymenit sla,ale musel by mit nekdo XL a musela by mu byt velka!!!To ti nepomůžu, ale potvrzuji, že v dané velikosti je triko vždy o něco větší než bunda. To tedy jako tip pro příští objednávky. Já mám bundu perfektně a triko je mi trochu větší, ale to je personifikované s nickem, takže pokus o výměnu nepřipadá v úvahu. Třeba to ale trochu zdrcnu vypráním.
Tak to je jina...Žádné zasr.... O2tv. Buď ZDF HD v DVB-S2 nebo ORF 1 (jen SD) zatím ještě v DVB-T