Bob
výkonný člen KLANu
- 250
Ahojte, mám problém dohledat, jak si rozumí MZD connect a mobily Huawei P9 lite, Honor 7, Honor 5X (Google mlčí, a stránky podpory Mazdy značku Huawei tak trošku přehlížejí). Můžete někdo potvrdit/vyvrátit funkčnost těchto modelů? Primárně mi jde o bezproblémové párování, přenos kontaktů a telefonování. Schopnost práce se SMS se hodí, internetové fce podobně (wifi hotspot pro navigaci a rádia), ale dá se bez toho žít. Možná bychom mohli v tomhle vlákně budovat vlastní seznam mobilů s popisem toho jak si s MZD connect rozumí.
Sám používám SONY Z3 compact, funguje mi všechno jak uvádí Mazda, jen poslední měsíc, pokud volám z auta, tak v historii hovorů se místo jména u odchozích hovorů začalo objevovat jen telefonní číslo i když ho mám v seznamu kontaktů. Nejsem si jistý, jestli za to nemůže upgrade firmware v telefonu nebo jestli pomůže znovuspárování telefonu, ale v tuhle chvíli mě to nijak zásadně neomezuje, tak to neřeším.
Sám používám SONY Z3 compact, funguje mi všechno jak uvádí Mazda, jen poslední měsíc, pokud volám z auta, tak v historii hovorů se místo jména u odchozích hovorů začalo objevovat jen telefonní číslo i když ho mám v seznamu kontaktů. Nejsem si jistý, jestli za to nemůže upgrade firmware v telefonu nebo jestli pomůže znovuspárování telefonu, ale v tuhle chvíli mě to nijak zásadně neomezuje, tak to neřeším.