Ahoj všem, manželce jsem pořídil CX5 r.v.2017 dovezenou z Německa a měl bych pár dotazů ohledně aktualizace MZD Connect. Nyní je v systému verze 59.00.502 EU N ptal jsem se přímo v Mazdě v autorizovaném servisu, ale když to shrnu vlastně nic neumí. Zná prosím někdo odpovědi na následující otázky, které jsem položil servisu?
1. požadoval jsem počeštit displej v kokpitu - nelze
2. požadoval jsem možnost využívat hlasové ovládání vozidla na volantu v CZ - nelze
3. upgrade MZD Connect - lze ale prý moc nepomůže raději nechat původní
4. požadoval jsem Android auto - údajně nejde pouze aktualizovat MZD musí se použít "krabička" za 8000,- a pak udělají (někde jsem četl že by nově nahraný systém měl podporovat AndroidAuto, jen nestíhají USB pro dobíjení telefonu které mají málo ampér)
5. upgrade mapových podkladů - lze ale pouze zpoplatněno (při tom na novém voze mi jde aktualizovat mapy přes software MazdaMapUdpateGlobal a zdarma, ale chápu že bude asi časově omezeno)
Takže jsem zklamaný z odpovědí, vlastně skoro nic nejde, je tomu skutečně tak nebo se jim do toho nechce? Díky za odpověď
PS: a to pominu když jsem chtěl na jiném novém voze zapojit na tažném svorku 10 a 11 údajně také neumí mám se obrátit na firmy co dělají karavany přitom stačí připojit pouze mínus a spínáné plus což by měl zvládnout snad každý autoelektrikář