Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Díky.Odkaz jsem upravil na velký písmena a udělal tučně.... Vic už pro tebe nemůžu udělat příteli.....
Jako sorry, ale já žil v tom že celý důvod přechodu na AA nebo CarPlay je ten, že nebudeš používat stupidní originální předražené mapy každopádně jsem to kvůli tobě zkoušel a nepoznal jsem žádnou změnu, funguje to pořád stejně "rychle" jak s původním modulemJak s tím funguje originál navigace? Někdo psal, že pak sice funguje, ale hrozně pomale.
Já třeba vůbec nechápu tvůj dotaz. Všechno funguje furt stejne. Nevím co si kde četl. Naopak s novým FW je infotaiment nepatrně svižnější.Jak s tím funguje originál navigace? Někdo psal, že pak sice funguje, ale hrozně pomale.
Pokud dobře koukám tak za rok 2024 vyšla jen jedna aktualizace v červnu a od té doby nic? Bývalo zvykem že druhá aktualizace vyšla v prosinci...
Samsung S22 256GB Tapatalk
Tak originální mapy se občas hodí, ukazuje to info na head-up displeji a vždy je to po ruce, bez mobilu, bez dat...Jako sorry, ale já žil v tom že celý důvod přechodu na AA nebo CarPlay je ten, že nebudeš používat stupidní originální předražené mapy každopádně jsem to kvůli tobě zkoušel a nepoznal jsem žádnou změnu, funguje to pořád stejně "rychle" jak s původním modulem
Dotaz byl proto, že si někdo stěžoval, že po výměně sice originální mapy fungují, ale děsně pomale. Už nevím kde to bylo, tak se ptám někoho kdo to má a ví ze zkušenosti jestli je to jen náhoda u jednoho zoufalce nebo vlastnost Ale ptal jsem se na funkci originál navigace po výměně toho USB hubu, ne na aktualizaci Firmware.Já třeba vůbec nechápu tvůj dotaz. Všechno funguje furt stejne. Nevím co si kde četl. Naopak s novým FW je infotaiment nepatrně svižnější.
Poslední 74 jsem taky dal a ani jsem žádnou změnu nezaznamenal oproti 70Tak mě funguje stejně rychle. Respektive s posledním FW je rychlejší. Prostě úplná pohoda. Někdy použiji originální a někdy AA.
Tak 53 je pravěk, já měl dlouho tu 70 a nechtěl aktualizovat, protože jsem ji otevřel pro instalaci Mazda AIO Tweaks. A Teď bych ai musel znovu napojit NB a opakovat to))No já měl dlouho 53 tuším a tam rozdíl byl patrný.