• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Vestavěná navigace a multimediální systém MZD/Mazda Connect/NNG s dotykovým displejem (od roku 2014)

Já bral tuto v září, byla to verze 2024 Q2 a vše co mělo být tam bylo, cena byla cca 500kč

Já sem před půl rokem prodloužil stávající kartu na další 3 roky za pomoci jednoho Amika. A že někde nevidíte změny v mapě co jsou v reálu už dávno je časté. Prostě některé změny se dostanou na mapy i s delším zpožděním a některé i nikdy.

Samsung S22 256GB Tapatalk

ano nejake zpozdeni tam muze byt, ale tady je to evidentni, koukam ted i na recenze na ali a ten problem ma vic lidi - jsou tam mapy z roku 2022 (stare soubory) takze cinsky podvod 😀 ale jeste jeden pokus tomu dam, az budou avizovat sd kartu s updaty 2025 tak treba tam budou uz i soubory z Roku 2024 🤠

Je to jak píše @Polsonside . Některé změny mají dost dlouhé zpoždění. Mám aktualizované mapy prosinec 2024, ale v mém okolí například kruháč, který byl postaven v r.2022, tam ještě není a nová silnice, zprovozněná v 2023 tam je. Asi záleží, jakou cestou se tam ty změny dostávají.

Odesláno z mého 23127PN0CG pomocí Tapatalk

Kluci, když kupujete čínský padělky, tak si nestěžujte. V každým případě je to SW krádež.:worried:

Za mě je krádež chtít skoro 5 litrů za aktualizaci map v autě, který si zákazník zaplatil
V pohodě, moderátore. Zatím vydělávám dost, abych nemusel krást. A mimochodem, těch 183,50 € je předplatné na tři roky. Zvláštní morálka...

V pohodě, moderátore. Zatím vydělávám dost, abych nemusel krást. A mimochodem, těch 183,50 € je předplatné na tři roky. Zvláštní morálka...
Zvláštní morálka je chtít za aktualizaci map v orig. navigaci na 3 roky 183,50 €, když Waze, mapy.com nebo Google maps nabízí aktualizace svých map zdarma.

Já tu kartu mám jako zalohu, kdyby mě umřel mobil, došly data a já nevím co abych se s rodinou dostal nejak z ciziny dom. Originální navigaci jsem použil jen 1x abych tu kartu vyzkoušel.
Proto mi cena za aktualizaci oficiální cestou nedává smysl. Každej ať zvolí co mu vyhovuje rodinný člene KLANu.

Ja si vubec nestezuju, jen konstatuju fakt ze na cinske karte s udavanymi aktualizacemi 2024 jsou mapy a soubory z roku 2022, a ten problem tam ma vice lidi,
Mimochodem za original na mazda shopu za ni chteji 18 tisic… tak ackoliv i v tomto pripade na to financne mam tak by se dalo polemizovat co je vetsi zlodejna , jjestli padelek nebo tento original :)

Back