• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Nákup ojeté Mazdy 6 s benzínovým motorem

Ventily mají proměnnej zdvih?, motory netrpí na karbonování? Motory často trpi na kolísání otáček a zhasínání u volnoběhu? Zasekávací zrcátka trápí (jen) první ročníky?

Odkud pán čerpal informace? :D

Do sekce "Koupím" stejně nikdo nechodí :) tak hodím dotaz sem. Po tom, co modrá 2.5 GL FL Rev Top není zatím na prodej a nyní padl odkup bílé 2.5 GL FL Homura stále sháním slušnou 2.5 GL FL kombi. Všechny barvy kromě červené a stříbrné v minimální výbavě s kůží (Rev. Top popř. německá Sports-Line + paket kůže).

Pokud někdo uvažuje o prodeji, nebo o něčem víte, budu rád, když se podělíte 👍
Dík

Odehrálo se to hodně rychle a ani jsem to nečekal, ale v pátek jsem volal na inzerát, v neděli jsem se byl podívat a včera jsem si ji přivezl. Bíílá GL FL 2.5 Rev Top Rok 2020, najeto 100tis., první majitel v ČR, servis jen Mazda. K autu 19" letní a 17" zimní obojí se slušným vzorkem na min dvě sezony. Zvenku jen drobná kosmetika, na to že to jezdilo dálnici, tak ani kapota není nijak ostřílená, zespodu žádná rez, jen drobné místa na výfuku. Vevnitř volant krásně matný, neošoupaný, neodřený, sedačky neprosezené, neošoupané, kůže matná. Ze servisu je potřeba udělat zadní brzdy a olejový servis převodovky. Včera z Prahy severní trasou spotřeba 7l/100, dálnice tempomat 130, okresky 95.
Já jsem spokojený.

Opravdu čerstvé foto, auto není ani umyté. Raději jsem ho chtěl špinavé, než "naleštěné".

20250212_092753_2.jpg 20250212_094916.jpg 20250212_095028.jpg

Nádherná bílá nevěsta.Taky jsem takovou měl,ale GJ. .A překvapilo mne,že se ani tak moc nešpinila.Určitě míň než černá .Ale používám kvalitní vosky.

S bílými Mazdami se teď roztrhl pytel. Alespoň v mém okolí.

Jinak krásný kousek!

Akorát já bych "servis Mazda" moc nevyzdvihoval, za mě spíše na škodu.

Vypadá zachovale a hezká. Kolik tě vlastně vyšla?

Samsung S22 256GB Tapatalk

Servis Mazda byl Kodecar Hradec Králové, takže jeden z těch lepších, alespoň dle místních zkušeností.
Nakonec byla přesně o 100tis levnější, než za kolik se tu prodávala bílá Homura (2022, najeto 90 tis.). Za ni chtěl majitel 629 tis.

Back