Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A přitom to mohly být pedály jakékoli mazdyPoznávám svinčík.
Jsem říkal, že jde o běžnou špínu :happy::angelic::bag:Tak naštěstí na to aby to bylo moje to má uvnitř nějak moc pedálů.
Já díky za skvělou spolupráci Není nad pohodové Soul Red víkendy na MoravěZobrazit přílohu 22765 Děkuji mistr @Natural za skvělou dnešní krásnou práci.....zlaté Ručičky ,díky ještě jednou.
A jedno klasické šestkové podběhové zahrádkaření :hungry:
Zobrazit přílohu 22820 Zobrazit přílohu 22821
Doporučuji použít cokoli jiného než želvu (si první člověk, kterého znám co říká, že s Turtle se mu dělá nejlépe)Paráda! Já jsem vždycky bojoval na CX-3 s těmi černými díly, kdy mi na nich klasický světlý vosk (nejlíp se mi dělá s Turtle Wax, takže bílo-zelený) dělá docela mapy... zkrátka jak udržet tu hranu mezi lakovaným dílem a černým dílem a nepřesáhnout. Opačně je to ještě horší, když dám vosk určený na černé plastové díly (mám nějaký noname, nejspíš něco jako Carson, každopádně drží a vypadá dobře), nadělám si šmouhy i okolo na červeném laku. Něčím si to zakrýváš/maskuješ? Nebo používáš stejný vosk na lak i plast? Nebo nějaké tajné know-how? (Pochopím )
Stačí dva plastové nácvaky viz. foto. Prostřední část se vysune ven a celý nácvak se následně vysune venMohl bys udělat nějaký návod, co uvolnit, oddělat, aby se tam člověk dostal? Chtěl bych si to taky vyčistit. Předem díky.