Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A přitom to mohly být pedály jakékoli mazdyPoznávám svinčík.![]()
Jsem říkal, že jde o běžnou špínu :happy::angelic::bag:Tak naštěstí na to aby to bylo moje to má uvnitř nějak moc pedálů.
Já díky za skvělou spolupráciZobrazit přílohu 22765 Děkuji mistr @Natural za skvělou dnešní krásnou práci.....zlaté Ručičky ,díky ještě jednou.
A jedno klasické šestkové podběhové zahrádkaření :hungry:
Zobrazit přílohu 22820 Zobrazit přílohu 22821
Doporučuji použít cokoli jiného než želvu (si první člověk, kterého znám co říká, že s Turtle se mu dělá nejlépe)Paráda! Já jsem vždycky bojoval na CX-3 s těmi černými díly, kdy mi na nich klasický světlý vosk (nejlíp se mi dělá s Turtle Wax, takže bílo-zelený) dělá docela mapy... zkrátka jak udržet tu hranu mezi lakovaným dílem a černým dílem a nepřesáhnout. Opačně je to ještě horší, když dám vosk určený na černé plastové díly (mám nějaký noname, nejspíš něco jako Carson, každopádně drží a vypadá dobře), nadělám si šmouhy i okolo na červeném laku. Něčím si to zakrýváš/maskuješ? Nebo používáš stejný vosk na lak i plast? Nebo nějaké tajné know-how? (Pochopím)
Stačí dva plastové nácvaky viz. foto. Prostřední část se vysune ven a celý nácvak se následně vysune venMohl bys udělat nějaký návod, co uvolnit, oddělat, aby se tam člověk dostal? Chtěl bych si to taky vyčistit. Předem díky.