- 748
Údajně celosvětový výpadek.Zdroj TN.czMel jste dnes nekdo odpoledne problem s wazem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Údajně celosvětový výpadek.Zdroj TN.czMel jste dnes nekdo odpoledne problem s wazem?
Já ano,neustále mi tam skákaly cizí jazyky.I arabština.I po nastavení češtiny(to byl teda porod dostat se přes arabské menu do nastavení) se jazyk sám přeměnil.Večer už v pohodě.Mel jste dnes nekdo odpoledne problem s wazem?
Jo, to jsem mel na mysli. Skocil mi tam nejaky rozsypany caj, potom pro zmenu azbuka. Pak bylo navigovani nejake zmatene, pocitalo to uplne nesmyslne cesty - tak jsem zapnul sygic a to bylo s tim navigovanim to stejne...Já ano,neustále mi tam skákaly cizí jazyky.I arabština.I po nastavení češtiny(to byl teda porod dostat se přes arabské menu do nastavení) se jazyk sám přeměnil.Večer už v pohodě.