Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale no taaak, tak to je podpásovka. Samosebou si kontroluju - ale jak jsem jel do brna tak mě zajímalo jestli mě to tahá přes olomouc a další města, neřešil jsem to do detailu. Ale jinak jo, když chceš někam jet musíš to zadat do navigace a pak kontrolovat každou píď cesty ručně.... Zejména, když se podíváš na tu trasu a napíše to tam přesně ty čísla cest co chceš vidět. To že tě to pak uprostřed cesty stáhne na nějaké vedlejší ulice se pak docela blbě hledá.Zkus ještě při zadání cíle kliknout na položku TRASY a potom vpravo nahoře MAPA
No jestli mluvíte o WAZE, tak při takovém kliknutí vám to stejně hodí výběr dalších variantních tras pouze v okamžiku kliknutí. Což znamená že pokud v průběhu jízdy online vyhodnotí Waze nějakou další optimalizaci trasy, klidně vás to během jízdy na ty polopolňačky může zas hodit. Na Waze mi chybí, že nelze nastavit průjezdní bod a zobrazení nadmořské výšky jak např. u MapFactorNavigatoru (používám mimo EU jako offline), ale jinak jsem s ní ale neměl vážnější problémy.Zkus ještě při zadání cíle kliknout na položku TRASY a potom vpravo nahoře MAPA
A neuvažuješ používat navigaci v mobilu (třeba mapy.cz), kde máš všechny dopravní info ihned, a můžeš si ji přes AndroidAuto pustit na ten display v autě?Ahoj, mám Mazdu CX-5 (již s „novým“ středovým displejem) a nějak zápasím s originál navigací a hledám někoho, zda by mi prosím neuměl poradit. Konkrétně jde o následující :
- v nastavení mám zapnuté „Použít data o dopravě RDS-TMC“, ale když zapnu navigaci, zadám nějaký cíl, pustím navigaci, pak tam vidím hned jen některé objížďky a uzavřené silnice a některé se objeví třeba až za 5-10 minut. Ale zdaleka ne všechny. Někdo v nějakém vlákně psal, že by se v navigaci měli objevit všechny, které jsou na http://www.dopravniinfo.cz/seznam.aspx a to bohužel není pravda. Dělám někde chybu já ?
- stejně tak mě trápí, že v této navigaci neumím zobrazit online hustotu provozu. „Dopravní informace – Plynulost a ikony“ mám v nastavení zapnuté. Někde jsem četl, že v ČR to z RDS-TMC nejde, ale přitom manželka má dva roky starý Renault Kadjar a tam to v navigaci bez problémů funguje (bez wifi, bez SIM karty) ?
- když mám zapnutou navigaci a dám si v Menu Doprava – Cestovní informace, tak neumím nastavit, aby se mi zobrazili pouze Cestovní informace, které souvisí s mojí cestou zadanou v navigaci (což v mé dřívější Mazda 6 šlo) ?
Předem díky za rady
Toto mi na nich tiež vadí a to ich občas zapnem v mobilePo dlhom čase som cez Android Auto zapol Mapy.cz a musel som to prepnúť nazad na Waze. Z nejakej príčiny to bolo strašne spomalené a v meste som fakt nevedel na ktorej odbočke mám odbočiť - tam kde má waze už autíčko v križovatke ho mapy majú 3cm pred a v križovatke je až keď už som zatočil. Neviem, čím to je ale bolo to dosť nepohodlné.