CÉIXPĚTKÁEF
člen KLANu
- 44
Mě to ve Znojmě poslalo zkratkou ze které mě vyháněly maminky s kočárkama.
Už ho nechci,mám Sygic na AA a super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
a ty máš tu placenou verzi sygic? Mě docela odradilo, že v neplacené nejsou pokyny hlasové kam jet :/Mě to ve Znojmě poslalo zkratkou ze které mě vyháněly maminky s kočárkama.
Cca 1000 Kč jsem platil.a ty máš tu placenou verzi sygic? Mě docela odradilo, že v neplacené nejsou pokyny hlasové kam jet :/
Používám originál, Mapy. cz i Google. Originál je nejpříjemnější, hlavně naviguje i podle čísla cest, mapy jsou dost přesné a google je tak když si první dvě neví rady kvůli objíždkám. Ale už mě všechny poslali do zákazu a objíždku neznali, bohužel!!!Dokonce když jsem porovnával 3 navigace tak Mazda měla vždy nejpříjemnější cestu i způsob navigace. A pokud zapnu Hotspot tak umí i slušně zohlednit dopravu a uzavírky. Za mě taky vede.
Mazda 3 BN
Jen u nás mi žádný nestojí v cestěTo snad funguje i v našich tunelech?
Mazda 3 BN
když zaškrtneš "Vyhnout se dlouhým úsekům" , tak už nejdou zakázat nezpevněné cesty. Jak to pak funguje, nenažene tě to někam na nezpevněnou cestu, když bude trasa kratší ???Tak si to vypněte ať vás to netaha přes marast
Zobrazit přílohu 37609