- 5 965
Jezdim podle navi uz vic jak 9let, byli casy kdy jsem dodaval poi body do databaze ... ..........
což pořád nedává záruku, že si umíš nastavit navigaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jezdim podle navi uz vic jak 9let, byli casy kdy jsem dodaval poi body do databaze ... ..........
@Bouu se divim, ze to auto neprodas. Pri letmem shrnuti vetsiny tvych prispevku nabyvam dojmu, ze mas to auto snad za trest
Odeslano z Lenovo Vibe pomoci aplikace Tapatalk
A mas tabletovu verziu? Ta predchádzajúca bola tomtom. Ja mam jedine problémy ze nie kazdy cieľ pozná ale nikdy som sa netocil nevosiel do zákazu ani nic podobne. Zato NAVIGON ma par krat poslal po poľnej ceste a ked som to zrušil a dal Tomtom ten šiel rovnakou poľnou. Sygic je zase expert na otáčanie sa do protismeru a Waze ma nikdy na rovnaké miesto neberie rovnakou trasou. Je to s nimi celkom zábava.
Karlovarsky kraj ... K.Vary a Cheb porad Algon ...nic jineho tu nenajdesA prečo nezmeníš servis?
A Plzeň? Tam mas Aspektu chalani z Bratislavy jazdia do Trenčína do Aspekty co je cca 130 km ty to mas z KV 80 km do Plzne. Ja by som to skúsil.
MazdaAkože tých 10€ za benzín? No nic mam pocit ze sa tocime dookola a mimo témy ukončíme tuto debatu o servise.
Pozrel si tie satelity?
Klikni na to "i" a vyber nieco ako informace GPS malo by ti ukázať silu a na koľko satelitov si pripojený. Ty mas určite zlý kontakt s GPS anténou. Ak nemáš pripojené aspon 7 satelitov a okolo seba nic chyba bude v anténe. Nechaj si prestrieknut konektory pripadne ich skus zatlačiť sám minimálne k GPS anténe sa pri 3 da dostať ked vytiahneš kryt na stredový reproduktor rovno pod oknom.
Ideal u mna
Toto mi robilo ked som mal zlý kontakt s GPS
A tu je ako vyzerá anténa pri m3 je to to vľavo
![]()
To bude chyba jednotky podobne veci neregistrujem. Treba to reklamovať.
Akože tých 10€ za benzín? No nic mam pocit ze sa tocime dookola a mimo témy ukončíme tuto debatu o servise.
Pozrel si tie satelity?
Nech ti teda pozrú kontakty pripadne ako som pisal vyššie mozno k anténe zvládneš aj sám.