• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
S jakou nejhorší situací se může setkat motorkář? Přežít výbuch motorky? Dostat v Albánii do hlavy deskou? A nebo je raději řidič prosící za odpuštění? To a další situace, které možná znáte, ale na silnici je nechcete zažít, uvidíte v nejnovější kompilaci.

Když se mikrospánek změní na regulérní šlofík… V dnešní kompilaci dostane přísloví “chrápe, až padají stromy” úplně nový rozměr. A nejen to - uvidíte výběr toho nejhoršího, co nechcete na silnici potkat.

V nejnovější kompilaci si ukážeme, že drogy nepatří za odrážedlo, alkohol za volant a bába za řídítka. Následky intoxikace i absence zdravého rozumu v mnoha různých podobách.

Lidské selhání dokáže na silnicích způsobit příšerné věci. V nejnovější kompilaci zjistíte například: Jak očesat auto téměř na řidiče? Do koho vrazí ženy, když nedávají přednost. Proč je důležité pořádně zajistit náklad dřeva.

Dnešní cesta do práce skončila už po pěti minutách. Sundal mě chlápek s oktávkou když vyjížděl z vedlejší. Prý mě neviděl a ani se mu nedivím když měl kapuci na kebuli a místo brýlí popelníky
mL36qEED.jpeg QyIjzxZ6.jpeg

Poslední úprava moderátorem:
Auto je v servise tak až bude opraveno, zveřejním kolik to stálo. Zatím si musím vystačit s půjčenou ASX

Jsem pro, aby cyklisté používali zásadně pouze přední brzdu. To by je naučilo předvídat a necpat se tam, kam nemají. Ukážeme si jak to vypadá, když si spletete brzdu s plynem a naberete svodidla, náklaďák, příkop i les. A že občas je rána nákupní taškou stejně účinná jako výchovná facka.

Back