Sharilord
nový člen
- 25
Už natom pracujem Robe čidlá funngujú, keď skočím do kufru, tak sa nastavia dole a zasa naopak, ale nie dostatočne takže jedine to manuálne nastavenie. ĎakujemUrčitě nech světla nastavit, když si měnil čidla na nápravě
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Už natom pracujem Robe čidlá funngujú, keď skočím do kufru, tak sa nastavia dole a zasa naopak, ale nie dostatočne takže jedine to manuálne nastavenie. ĎakujemUrčitě nech světla nastavit, když si měnil čidla na nápravě
V sobotu jsem zalezl pod auto a závadu našel u předního kola...
Zobrazit přílohu 19159
Nejdřív jsem měl radost, že je jen prasklý ten úchyt, ale nakonec se ještě ukázalo že kloub na té tyčce má rozpadlou prachovku a samozřejmě perfektně zareznul...
Opravu jsem prozatím provedl pomocí drátu a kleští. jen jsem netrefil přesně délku tak jsem ještě po testovací jízdě musel doladit světla, svítily už zbytečně vysoko a asi bych oslňoval.
Máte někdo info kde sehnat tyčku a ten úchyt?
A kolik stojí?
Tak u mna to iste. Podarilo sa ti to vtedy zohnat? Alebo si ostal pri drote? Mne mechanik povedal, ze ten drziak pojde zvarit, ale klb sa aj po nastriekani nepohol. Takze treba asi novu tycku. Da sa to vobec kupit niekde? Nenasiel som ani cislo dielu na japancars.ru, len cislo cidla za 300€+, ktore by malo byt ok. Na zadnej naprave ta tycka vraj tiez trocha zatuhla, tak neviem, ci netreba vymenit aj ju...
S odstupem času mám dotaz: byly tyhle tyčky k něčemu? nebo se nedají použít?https://www.aliexpress.com/item/4000308804330.html
Objednal jsem tyto tak jsem zvědav, jen budu muset pořešit uchycení na rameno protože tam mám jen tu páku od snímače a nic.
Ja pohyb počujem občas pred štartom, keď stojím jednou stranou nižsie mimo cesty. Ale pri jazde už nie, tak dúfam že sa to nastaví aj vtedy.Ok, tak ďakujem za ozaj bleskovú odpoveď to s kufrom vyskúšam keďže je to najrýchlejšia možná kontrola. Každopádne aj v zadu aj vpredu sú tie tiahla minimálne podľa mňa KO ale vyskúšam a dám vedieť. Zatiaľ ďakujem