• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Nivelace xenonů

• Vlákno založil Vlákno založil JPS
  • Datum založení Datum založení
Zdravím páni,
takže nivelacia úspešne odskúšana aj keď nechápem že to s tými ramenami (tyčkami) ešte funguje. Odskúšané aj pri zaťažení kufra a kapoty a fungujú obidva.

S odstupem času mám dotaz: byly tyhle tyčky k něčemu? nebo se nedají použít?
Tak si odpovím sám.
Ano, jde to tam namontovat, je potřeba nastavit vzdálenost kloubů. Pro GH kombi je to 6,5 cm (předek).
Většinou se zlomí držák, ten není součásti a je potřeba ho předtím svařit a přemontovat.

Jinak ten díl se prodává i v tuzemsku.

Tak si odpovím sám.
Ano, jde to tam namontovat, je potřeba nastavit vzdálenost kloubů. Pro GH kombi je to 6,5 cm (předek).
Většinou se zlomí držák, ten není součásti a je potřeba ho předtím svařit a přemontovat.

Jinak ten díl se prodává i v tuzemsku.
Mne to mechanik vyrobil z rovnakých dielov zo železiarstva snáď za 100kč.
Problém bude životnosť. Už teraz tam mám líšku a aj na tom linku vidieť, že to nemá žiadnu ochranu v kĺboch

Dobrý den, chtěl bych info o zadním držáku naklápění xenonu a délku tyčky.byl by někdo tak hodný a poslal info? zůstala mi pouze páka na senzozu s kuličkou a tyčka a držák není. je to mazda 6 gh combi 2.0 benzín 108kw. děkuji za rozměry Screenshot_20250121-212519~2.jpg

Back