• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Nová autobaterie aftermarket (ne originál)

Vleze naprosto bez problémů i s ochranným obalem.Osobně vyzkoušeno.

Ahoj, prosím má někdo zkušenost s výměnou autobaterie v CX-5 KF? Naměřil jsem 12,2V, tak dobíjím. Ale zvažuju zda už radši nekoupit novou, nechci zůstat někde v horách viset.. Odkaz nefunguje :/ Tak bych rád věděl jaké komplikace mě čekají... Děkuju!
Ja by som nemenil batériu kým na budíkoch nezačne svietiť hláška battery management.

Ahoj, prosím má někdo zkušenost s výměnou autobaterie v CX-5 KF? Naměřil jsem 12,2V, tak dobíjím. Ale zvažuju zda už radši nekoupit novou, nechci zůstat někde v horách viset.. Odkaz nefunguje :/ Tak bych rád věděl jaké komplikace mě čekají... Děkuju!
KF tu není tak dlouho a originál při dobrém zacházení zvládne 6 až 10 let(Dobře... od roku 2019 max těch 6 let ) . Dobré zacházení myšleno alespoň 2x do roka nechat dobít na nabíječce.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Já teď po tom co mě klekla baterka mám v zapalovači pod klimou měřák a sleduju napětí, po přenastavení kamery to je pořád okolo 12,4V což je fajn

Já teď po tom co mě klekla baterka mám v zapalovači pod klimou měřák a sleduju napětí, po přenastavení kamery to je pořád okolo 12,4V což je fajn
.Taky mám ten měřák pod palubkou,ukazuje asi o 0,2-0,3 V miň,než voltmetr na svorkách baterie.Všiml jsem si,že GL FL už nemá tu zásuvku(zapalovač) pod palubkou.

Mě ukazuje stejný napětí jak forscan u PID - PCM - battery voltage a to samy naměřím i na baterce multimetrem. Jo a i několik dní od nabití mě svítí pořád baterka modře :)

Back