- 2 675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Wikipedia - kluzné ložisko - hydrodynamické mazání.Proč by to mělo snižovat životnost? Mazda se docela chlubí jak i-stop (alespoň ten zážehový) funguje, že zastavují klikovku přesně v pozici, že stačí jen do správného válce stříknout palivo a dát jiskru, a startér nestartuje, ale jen tomu trochu pomůže..
Mazda se chlubí oprávněně. Dělá vše pro to, aby to auto průměrnému uživateli těch 5 a 6 let vydrželo. Dnes jsem viděl to video od ruského youtubera, jak se snažil zničit starou Ladu. Vypustil olej (no olej už to rozhodně nebyl, co vypustil), a místo něj tam dal trochu slunečnicového, Pepsi, mléko, kys.citronovou, sůl, 3 vejce...., a ta stará Lada s tím co měla v motoru běžela pořád dál.Proč by to mělo snižovat životnost? Mazda se docela chlubí jak i-stop (alespoň ten zážehový) funguje, že zastavují klikovku přesně v pozici, že stačí jen do správného válce stříknout palivo a dát jiskru, a startér nestartuje, ale jen tomu trochu pomůže..
Zdravím všechny, jsem tu nový. Chtěl bych říci k 360 monitoru, že to fakt nejni žádná výhra, co se mě zdá použitelné jsou boční kamery při parkování u obrubníku. Jinak rovnou i ke start stop systému, tady musím říci že je excelentní v tom, že podle tlaku na brzdu si ho můžete zapnout, nebo při mírném tlaku na pedál motor běží dál, takže u mě za jedna.Je možné nějak domontovat ten 360 Top View Monitor do nové CX5 modelový rok 2017?
Minimálně istop už má hodně klaňáků vyřešen, aby nemuseli před každou jízdou vypínat i-STOP - systém start and stop, názory, zkušenosti, řešení, deaktivaceTiež musím po každom naštartovaní stláčať 2 tlačidlá, "off" i-stop a "on" auto-hold. Privítal by som keby to tak zostalo stále, pokiaľ to nezmením zámerne, no asi si musím na to iba zvyknúť a riešiť to po každom sadnutí si za volant...
- to plati aj o oknach vodica a spolujazdca. Takze pri dlhsej jazde v zime a vlhku nie je vidiet absolutne nic.
- dvakrat sa mi uz stalo, ze po nastartovani sa nezapol velky display. Raz som si toho ani nevsimol, az po par metroch. Cakal som ci sa nezapne po case, no nic. Tak som musel zastavit, vypnut motor a potom nastartovat znova a vsetko potom bolo ok.
Většinu rychlostních limitů to má z dat navigace a v těch je pěkný bordel. Samotné čtení (tam kde to značku skutečně přečetlo) funguje dobře.- citanie znaciek a rychlosti casto zobrazuje nezmyselne hodnoty - napr. v Prahe v meste na cestach s viac pruhmi casto vidiet 130.
- auto by mohlo mat tak aspon o 15 litrov vacsiu nadrz. Spotrebu mam okolo 8,5 l co som cakal tak minimalne o liter viac, no to neustale tankovanie mi uz lezie na nervy.
Ne, to fakt nikde volně na netu není.Nevie niekto, kde na nete sa dá pozrieť zoznam nových CX-5 ktoré sú v prístave v EU?