stativ
výkonný člen KLANu
- 289
Hlavně když tam zajdeš tak ti poradí a odměří ti jen co potřebuješ, nebo alespoň před rokem a půl to tak bylo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
na CX3 2019 mi řekli orientačně 3000,-Kč, div jsem neomdlel, ale jinde než v Mazdě se to asi sehnat nedáVďaka išlo mi len o to urobiť si obraz o cenách. Ale už som doplnil aj popisok.
díky za tip, ta folie vypadá celkem dobře, jen nevím jestli jí najdu, ten spray jsem zavrhnul právě kvůli té lepkavosti a upatlanému motoru, zatím jsem dal dovnitř elektronický plašič. Pokud si vzpomenete, jak se ta folie jmenuje, nebo pod čím jí hledat, budu rádAhojte ja som to vyriešil takto, je to taká nalepovacia plachta s Aliexpresu za 12 € mam to tam od leta a zatiaľ drží. A celkom dobre my pomáha tento lepkavý sprej Zobrazit přílohu 24890 Zobrazit přílohu 24891
A stejně je to pořád šepot, ten motor, co? Očividně milimetr stačíTak jsem po nějaké době otevřel víko motoru a byla u mě na návštěvě kuna. Naštěstí tady nemá moc to rozdrápat, protože ta vrstva tapecu má asi tak milimetr
A kuna,pěkně ti to vyžrala.To si musím s tím namontování plašiče pospíšit.Už ho mám týden doma a nemůžu se dokopat ho namontovat.Ještě, že bto byl jenom tapec a ne kabely.Tak jsem po nějaké době otevřel víko motoru a byla u mě na návštěvě kuna. Naštěstí tady nemá moc to rozdrápat, protože ta vrstva tapecu má asi tak milimetr
Zobrazit přílohu 30950
U BM jsem tam měl ultrazvukovou plašičku a efekt nula Japonské kabely a hadičky jí nechutnají - říkali v servisu.A kuna,pěkně ti to vyžrala.To si musím s tím namontování plašiče pospíšit.Už ho mám týden doma a nemůžu se dokopat ho namontovat.Ještě, že bto byl jenom tapec a ne kabely.