- 602
... odtamtud mně odkázal na české jménoNe, to ne. Měl typicky zlínské příjmení.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
... odtamtud mně odkázal na české jménoNe, to ne. Měl typicky zlínské příjmení.
Jen KPMF. Jak jsi k tomu přišel?Zná někdo folie KMPS? Nikde jsem nic nenašel co by mi napovědělo
Kousek tady odtud jsou kluci co se tím "živí"Jen KPMF. Jak jsi k tomu přišel?
Tož ať kluci ukážou nějakej datasheet nebo productsheet, tam jsou uvedeny základní parametry a většinou tam bývají i doporučení ohledně instalace a záruční podmínky dané výrobcem.Kousek tady odtud jsou kluci co se tím "živí"
Asi KPMF . Jsem starší pán a trpím na různé neduhyNeni to nahodou KPMF?
Ha, odhalen!Tak to jsem byl prosím já , dokonce udelali i kompletne cerny loga takze uz na mazdicce neni zadny chrom
Protoze moje predni logo neni jen chromovy tvar loga Mazda, ale cela takova "zasklena" zalita placka.
Moc hezké. Fakt že jo. Služeb WrapStylu asi využiji i já, když to vidím .
Já mám přes radar taky fólii a funguje.Protoze moje predni logo neni jen chromovy tvar loga Mazda, ale cela takova "zasklena" zalita placka.
Nejak takto:
no cenu mam v kuse, ale za ten predni chromovej dil, chromy okolo mlhovek a pod okny mi rekl 1500,-, sice jsme se bavili i o tech logach do leskle cerne a i o tom napisu mazda 3, ale nakonec jsem dosli zaveru ze to polepit nelze ze by se to muselo jedine dipnout. Ale nakonec to udelali, protoze je to proste hezci , ale cenu nezvedli. Nicmene v ramci ferovosti, a protoze to byla prace navic, kterou nemuseli, sem jim nechal asi 1300,- navíc. Nicméně ty ceny ber asi spíš jen orientačně, protože jsem si nechal delat celopolep a ten sam o sobe vysel na nejakych 31,5tis. Takze pokud to budes pocitat tak z toho mas nejakych 34tis.Jo, cena mě zajímala, ale nechtěl jsem se na to hnedka ptát .
Btw. cena byla jednotná, nebo ti to rozepsali? Mě by zajímala cena za ten polep těch log a chrom částí.
Ty máš zatmavené i světla nebo se mě to zdá?
V úterý v půl šesté dovezl, v pátek v deset ráno vyzvedl.Tak to je super. Ještě jeden dotaz . Jak dlouho jsi tam měl auto? Zvládli to za den nebo to bylo na víc dní?