Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@Pedro70: Vitus ti len zavidi ...
Jasná věc, kapota, nárazník, zrcátka...@shr3k-u, pujdes do folie i u nove Insignie?
Díky moc za cenné rady. Škoda, že Zlín je pro mě z ruky... A na Insignii už máš tedy OpticShield? Jsou různé druhy? Co konkrétně máš polepené? Asi si dělal zrcátka, kapotu a přední nárazník? Na kolik to vyšlo, pokud můžeš tuto informaci pustit?WrapStyle aktuálně lepí OpticShield, prý je lepší než XPel. A v Kotvě lepil např. @Ter Leeloo II , @Slim ... Já mám Insi polepenu čerstvě ve Zlíně a vypadá to velice důstojně.
Jak to myslis se stejnou barvou nebo carbon cernou? My tu prevazne mame transparentni folie pro ochranu puvodniho laku. Pripadne nektere doplnky maji na sobe barevne folie.
Folii, ktera by presne odpovidala Soul Red Crystal sotva sezenes.
Já bych to karbonem nebo černou neprznil. Zatřít oprýskaná místa originál barvou, přetřít lakem, zaleštit strojně do roviny a natáhnout fólii. V Brně určitě bude dost detailerů, kteří to (opravu laku) zvládnou.A teď už je pozdě bycha honiti takže buď přestříkat kapotu (u 2 měsíce starýha auta??) a transparent nebo tónovanej carbon a to teda ještě budu muset vybrat a promyslet...co si myslíte o šedým nebo černým 3D carbonu na kapotě Red Soul Crystal KF? Já to ještě neviděl..
Já bych to karbonem nebo černou neprznil. Zatřít oprýskaná místa originál barvou, přetřít lakem, zaleštit strojně do roviny a natáhnout fólii. V Brně určitě bude dost detailerů, kteří to (opravu laku) zvládnou.