- 2 675
Jeste navic, aby ta pamet umela i zrcatka a volant, co?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je jeden z mnoha rozdílů mezi "obyčejným" a sport paketemJeste mam otazecku pro mistni znalce...na predni masce nektere Mazdy GH maji listu pod znakem chromovanou a nektere nemaji ? Cim to je ?
Já jsem použil kryt z GG,má tam umístěn klíč na kola+tažné oko+madlo heveru.lPasuje tam jako p----l na hrnec.Nevím, kde bych se mohl pochlubit, ale konečně jsem koupil 2,5 GH a hlavně poděkovat za rychlé odpovědi na mé otázky. I prospekty zde ke stažení byly nápomocny. Spousta mi jich v Německu utekla, až jedna vyfouklá se objevila u obchodníka v Česku, takže byla dražší, ale zase blíže. Velká spokojenost, jen mě potrápilo rezervní kolo. Koupil jsem si dojezdovku, dal do ní subwoofer a ejhle, nejde položit kryt (podlaha s otvory na příslušenství). Takže rezervu mám volně loženou, naštěstí jsem k vůli plánovanému LPG objednal obal (i když se mi do LPG i díky zdejší diskuzi čím dál méně chce...). Nevíte jestli existuje jiný typ krytu ?
Já jsem použil kryt z GG,má tam umístěn klíč na kola+tažné oko+madlo heveru.lPasuje tam jako p----l na hrnec.
Asi jo,ale mám pocit,že sedan a liftback má kryt stejný.Děkuji za tip, to asi nebude problém koupit. Mám liftback, tak předpokládám, že potřebuji kryt z GG liftback.
Asi jo,ale mám pocit,že sedan a liftback má kryt stejný.
Rakousko má shodné výbavy s Českem, Slovenskem a Maďarskem. Německo má jinou skladbu. Vše je zde v cenících.Je nejaký rozdiel vo výbavách/paketoch v Nemecku a Rakúsku z rokov 2008 a 2009?