Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No tak když ho vidíš v inzerci, tak asi šlo ne promiň, nevím, jak u nás, ale každopádně GH se střešním oknem existují, např. moje (ale je z Německa)Nevíte jestli u GH bylo možné objednat střešní okno ? Občas ho v inzerci vidím, ale v katalogu jsem ho nezaregistroval.
střešní okno se pořád do nejvyšších výbav objednat dá
Elektronicky nastavitelná jsou podle pozorování vždy u kožených sedadel. Je to u nejvyšší výbavy. Před FC to bylo GT a po tuším GTA. Na jiných trzích to značení je jiné. Polokožená sedadla elek. nastavování neměla.
Řekl bych, že po faceliftu to bude mít až výbava GTA plus. V GTA to bohužel není. To mám já a přemýšlím, jak si je tam dodělat
Mám pravděpodobně to samé co Ty a je to označení MAZDA 6 2.5 DYNAMIC (SPORT)Tak jsem si probehl katalogy a ceniky a nejsem z toho uplne chytrej...kdyz mam 18ky kola, bixenony a polokuzi, tak je to verze GTA nebo nutne nemusi ?
No tam jde o to, že manželka má 160 cm a já 186, takže tam prostě sedačka, zrcátka a všechno musí být upraveno a ono je to zdržující a otravné takže elektrika s pamětí by byla topNeříkám že elektrika je špatná a ještě když to má paměť, ale kolikrát si štelujete sedačku a na krátké tratě si ji u půjčeného auta ani nešteluji.pokud majitel nemá 2metry
A stejně si myslím že vzhledově i prakticky je lepší polokůže