- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, tuší někdo OEM na nádržku na ostřikovače? Mam auto s xenony a servisak mi rekl že to nemůže najít.
ViN: 3MZBM64762M157986
Díky
Super děkuji mocBPM5-67-481
Ahoj prosím tě jsi si tím OEM jistý? Nechával jsem si to spravit / vyměnit u soukromníka a on to objednal z polyka. Bohužel je to ale něco co sedělo (dle dnešní kontroly v Mazdě) na starší model... Což znamená, že mi to šmikl, u konektoru aby to tam vůbec dostal. Bohužel mi to řekl pozdě, takže teď to musím řešit jinak asi osobně z vrakáče. Jen chci vědět jestli to skutečně je ono co hledám.BPM5-67-481
Ahoj prosím tě jsi si tím OEM jistý? Nechával jsem si to spravit / vyměnit u soukromníka a on to objednal z polyka. Bohužel je to ale něco co sedělo (dle dnešní kontroly v Mazdě) na starší model... Což znamená, že mi to šmikl, u konektoru aby to tam vůbec dostal. Bohužel mi to řekl pozdě, takže teď to musím řešit jinak asi osobně z vrakáče. Jen chci vědět jestli to skutečně je ono co hledám.
Zpětně doplním info - repro AP 6.5 (a sada APK 165) má sice slušný zvuk ale nemá basy, je vhodný v kombinaci se subwooferem. Od Audisonu má smysl sada APK 165 P - kde je středobasový reproduktor jiný, má větší výchylku. Jako nové jsou bez basů - tvrdý gumový závěs, ale po cca 10hodinách už je docela rozehrátý a basuje slušně, takže se ze začátku nelekat, nebýt zklamaný a vydržet, bohužel se dělá jen ve 4ohm verzi a středobas se neprodává samostatně, nicméně bych doporučil místo středobasu vyměnit celou sadu tj výška + středobasNa náhradu 2 Ohm BOSE vychází nejlíp https://www.carmedia.cz/reproduktory-audison-ap-6-5-2-ohm/ a různé 3děrové podložky https://www.carmedia.cz/mdf-podlozky-citroen-peugeot-predni-d-mdf-citroen01/ některé modely je potřeba změřit, uchycení se liší.
Pokud je budeš kupovat přímo v Mazdě tak čidla v mřížce mají svůj vlastní kód kvůli barvě (Mazda čidla dodává přímo v barvě). Takže byť jsou grillový čidla zaměnitelný s bočníma, tak mají jiný kód protože jsou v černý barvě.Nebyl by kód předních parkovacích senzorů? Konkrétně těch, které jsou v grilu? Jsou stejný jako ty ostatní, tj. i ty vzadu?
Přední boční senzory: KD47-67-UC1 62 (ta 62 je pro kód s barvou SoulRed,takže jestli ti jde o bezbarvý,tak kód dej bez tý 62)
Přední úchytový kroužek: KD47-67-UC5A 62
Grill senzory: BHR1-67-UC1
Grill úchytový kroužek: BHR1-67-UC5
Zadní senzory: KD47-67-UC1 62
Zadní úchytový kroužek boční: KD47-67-UC5A 62
Zadní úchytový kroužek středový: KD45-67-UC5A 62
Díry se řežou podle těch úchytových kroužků.
Teď mě vlastně napadlo,že bych mohl mít nějaký vyřazený senzor i s kroužkem hozenej v krabici na dílně pokud by jsi chtěl.
138t, ani @Max6 se to nezdálo. Má to menší historii za sebou jak se k tomu došlo a tak.... Budu prosit známého z Mazdy aby na to koukl i on bo až do návštěvy servisu, kde jsem chtěl aby mi potvrdili, které ložisko hučí, s tím nic nebylo. Během toho servisu přišli s tím, že to není ložisko vzadu, ale silentbloky na ramenech vepředu, následně mi to ukázal když přes páčidlo pohýbal s ramenem a dva týdny později cítím že to auto "vlaje" v určitých situacích.Na předních ramenech silentbloky opravit nejdou ne? Bylo mi řečeno na šestce, že jen komplet výměna i s ramenem.
Kolik máš najeto?
Můžeš na tomhle dílu znázornit na jaký místo toho ramene strčil to páčidlo ? Jak jsme si psali v X zprávách, tak kdyby dokázal hýbat ramenem v silentblokách jak jsi popisoval, tak ty silentbloky musí být namaděru a tím pádem by to auto plavalo jako blázen (minimálně by jen plavalo). Nehýbal jen s čepem v rameni že by byl nějak poškozený ?138t, ani @Max6 se to nezdálo. Má to menší historii za sebou jak se k tomu došlo a tak.... Budu prosit známého z Mazdy aby na to koukl i on bo až do návštěvy servisu, kde jsem chtěl aby mi potvrdili, které ložisko hučí, s tím nic nebylo. Během toho servisu přišli s tím, že to není ložisko vzadu, ale silentbloky na ramenech vepředu, následně mi to ukázal když přes páčidlo pohýbal s ramenem a dva týdny později cítím že to auto "vlaje" v určitých situacích.
Nevím jestli mi to úmyslně pokazili či ne (dříve jsem fakt žádný náznak nezaznamenal), ale nerad bych riskoval bezpečnost rodinky.