Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Cena je veskrze směšná, oproti nabídce na našem trhu, ale pro mě je možná i prioritnější kvalita záznamu, než 2 čočky, a nebo kvalitní obě čočky, ale to bude cenovka zase jinde... Tady o kvalitě neni ani zmíňka... Jde mi o to, aby na tom byla rozeznatelná RZ na větší vzdálenost než 2 metry, což u týhle cenový relace neni moc běžné...
Já zvažoval něco jako MIO MiVue 538... Ale asi to budu řešit až do wintercaru
to bude shit... g-senzor má dneska každá autokamera, bez něj to nejde. nemá to fullhd, což už je dneska taky skoro standard. nevidim tam nikde parkovací mód, pohybovej senzor atd. chtělo by to vidět video z toho, ale obávám se, že na něm nebude díky rozlišení nic vidět. za dobrý prachy se daj koupit podstatně lepší kamery jestli teda netrváš na tý duální. mrkni třeba na tuhle http://www.lamax-electronics.com/cz/kamery-do-auta/autokamera-lamax-drive-c7/Nemáte někdo zkušenost s touhle kamerkou ?
to právě trvám Chci dual a GPS. Upřímně řečeno moc ani nepotřebuju megakvalitní video, stačí když bude čitelná SPZ, což je už z těch dvou mejch původních několik let starejch kamer.... mám to jako černou skříňku, na natáčení hezkejch videí mám jiný zařízení A ten pohybovej senzor je ten G-senzor ,-) I když to mě taky zrovna netankuje... když je potřeba, stáhnu si konkrétní video do kompu. Čemu říkáš parkovací mod?jestli teda netrváš na tý duální