• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

On board kamery a vše kolem nich

Máš autokameru?

• Celkem voličů
    221
Snad se nám krádeže podobného typu vyhnou, ale krade se pořád, i jen pěkné a neomaleně odložené sluneční brýle a je to..., speciálně drsný sever :rolleyes:
Sám jsem dal taky menší peníz za VIOFO A119 MINI 2, v noci přijatelné až nic moc, ve dne luxus, ale hlavně jela v parném létě a teď i v mrazech bez potíží. Hlasové EN ovládání je bonusem (udělej fotku aj.). Aliexpress jsem se bál, právě kvůli stabilitě chodu... Tak i tak, ať to klapne. Já za doporučení VIOFO dlužím jen poděkování.
Tu kameru co mám 7let mám taky aliexpres, jede slušně na 1080 a 30fps, v noci natáčí taky vcelku hezky. Mám ji ve starém autě, má starý držák na přísavku a je skrz to docela velká, navíc párkrát spadla a nefunguje už jedno tlačítko. Asi tam teda vezmu další.

Mimochodem, nové auto je a kamera přijde kam? Resp. není nic v podpisu...

Tak omluva, mé sdílení YouTube návodu pro CX-5 byl pak až nesmysl... ale obdobně tam na 99% bude Tvá verze vozu. Výstroj v pojistkové skříňce může být jiná, i zde na fóru jsme řešili chybějící spínaný plus... musí se chytit odjinud.

Back