• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

On board kamery a vše kolem nich

Máš autokameru?

• Celkem voličů
    217
Konečně se mi podařilo dokončit "recenzi" nebo spíš ukázku záběrů VIOFO A229 Pro 3CH. Za mě je dost pecka ta čitelnost spz i ve vysokých rychlostech, jak v noci, tak ve dne.
Týpek z VIOFO s kterým jsem byl původně domluvenej dostal padáka (v tomhle su nevinně) a tak se mi z nich nepodařilo dostat lepší slevu než poštovný zdarma a 5% na A229 2CH a 3CH s kódem ODCHYTOVA. Není to nic moc, ale teď tam mají blackfriday slevy, tak to třeba vyjde levnějc s tím poštovným zdarma než z eshopu tady.

Recenze autokamery VIOFO A229 Pro zabalená do výběru extra přešlapů z našich silnic - neznalost pravidel silničního provozu, vybrždění, riskantní předjíždění, minimum soudnosti i parkování v příkopě... Ztráta iluzí zaručena.

V nejnovější kompilaci mimo jiné zjistíte, že motorka není bagr ani letadlo a že to platí hlavně při předjíždění. Že u některých řidičů prozradí SPZ víc než majitel auta chtěl. A že pro osamocené ženy není nejnebezpečnější stopování ale obyčejný přechod. To a mnoho dalšího…

už jsem vám tam poslal taky několik záznamů z A229 Pro ve 4K , jsem zvědavej kdy se ukážou :D

Musk plánuje během příštích 4 let odstartovat se Starship až 400krát a na silnicích je zatím stále problém neotočit auto na střechu, nevjet pod vlak, nenabourat BMW nebo rozeznat zelenou od červené, ... Pojďte se kouknout na to, že i přes ambiciózní plány nejbohatšího muže světa, je to na silnicích stále peklo. Pojďte se pobavit nad neschopností jiných ve výběru toho nejlepšího z dashcam za rok 2024.

Back