Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Aktuálně je to 10 minut...Jde, ale tuším jen do 5 minut od zveřejnění, přesný čas nevím
Palec nahoru Klidně by mohlo být i 15 (obvykle si vzpomenu že by šlo něco doplnit nebo opravit a už je s mojí hlavou děravou pozdě)Aktuálně je to 10 minut...
Není problém, 15 minut.Palec nahoru Klidně by mohlo být i 15 (obvykle si vzpomenu že by šlo něco doplnit nebo opravit a už je s mojí hlavou děravou pozdě)
Zdarec, a proc ja jako vlastnik nemuzu svuj prispevek smazat / editovat kdy se mi zachce?
Vcera jsem pridaval prispevek a az dneska jsem si vsiml, ze tam mam chybu v odjetych km a chtel bych to opravit, ale bohuzel nelze
Je nejakej padnej duvod proc to nejde editovat?
Protože tu byli experti, co v rámci pálení mostů (někdo je třeba při nějakém flamewar urazil a rázem byl pro ně celý MazdaKlan eklhaft) byli schopní odmazat každou blbost, co kdy vyplodili, takže se tím totálně znepřehlednil obsah. Jinak viz @Nareb ...Zdarec, a proc ja jako vlastnik nemuzu svuj prispevek smazat / editovat kdy se mi zachce?
Vcera jsem pridaval prispevek a az dneska jsem si vsiml, ze tam mam chybu v odjetych km a chtel bych to opravit, ale bohuzel nelze
Je nejakej padnej duvod proc to nejde editovat?