Amos Zamba
člen KLANu
- 36
Díky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Hned ji doma vytahnu, odmrazuju/cistim svetlomety rucneV poistkach pri motore a je to 21tka. a ide tam 20A.
Taky taky. Měl jsem kapky na skle (dirky na pergole po šroubech). Tak pustím stěrače a ejhle celá kapota od nemrznoucí směsi. Jak to!!!Hned ji doma vytahnu, odmrazuju/cistim svetlomety rucne
Nuz nemrznucu som nedavno dolieval a pred tym tam tiez bola. Nemrznuca zmes od Kauflandu asi za moc nestoji.. Dnes som z mazdou parkoval asi 2hodiny v podzemnej garazi a ostrekovac sa trochu zavrel ale stale tam ostala asi polcentimetrova skaraNejpravděpodobněji zamrznul, zkusit nechat stát v teple a dolít neředěnou nemrznoucí kapalinou. Další možnost je po rozmrznutí dočasně znefunkcnit ostřikovače odstraněním pojistky (moje řešení).
Odesláno pomocí Tapatalk
= nekupovat směs s metanolem...doporucuji kupovat kvalitni vodu do ostrikovacu
Já bych ještě chvíli nechal auto stát v té vyhřáté garáži,aspoň 1 den.Zdravím všechny, mám čerstvě dovezenou M6/GH/2007 z říše a potýkám se s podobným problémem jako Jurkoci. Ostřikovače světel mi zůstaly v polovysunuté poloze + nefungují vůbec ani ostřikovače skel. Když jsem si ji vezl před pár dny z Německa, tak vše fungovalo. Kontroloval jsem pojistky i vodu, přes noc parkováno ve "vyhřáté" garáži a nic jsem nenašel. Mám podezření, že odešla ostřikovací pumpa, protože při zatažení páčky není ani vůbec slyšet.
Potkal jste se s tím již někdo? Je výměna pumpy z hlediska jejího přístupu složitá?
dobře, žes ji našel! Brzo se ti to bude hodit, až to budeš chtít odpojit