Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Denní svícení - DRL a ostřikovač zadního skla - R.WASH (sedan?)Můžu se zeptat jaké relatka mi tam chybí? Jde zřejmě o ostřikovač světlometu. Diky
Zobrazit přílohu 38854 Zobrazit přílohu 38855
Denní svícení - DRL a ostřikovač zadního skla - R.WASH (sedan?)
MPS jaký ? 6GG, 3BK nebo 3BL ? Chceš zprovoznit ostřikovač světel ?MPS mohl bys mi říct co je to za typy relatek. Chtěl bych zprovoznit ostrik
Jj, jde o M3 BKMPS jaký ? 6GG, 3BK nebo 3BL ? Chceš zprovoznit ostřikovač světel ?
Dle fotky pojistkovky relátko na ostřik světel máš zapojený, jen ti chybí ti 20A pojistka H/CLEANJj, jde o M3 BK
To znamená, že ty dvě relatka, co jsou modre skrtla, tam Byt nemusí a je pouze vytáhla pojistka, protože někdo nechtěl dolevat vodu do ostřikovačů tak častoDle fotky pojistkovky relátko na ostřik světel máš zapojený, jen ti chybí ti 20A pojistka H/CLEAN
To nevím kdo a proč co vytáhl, ale H/CLEAN je označení pro ostřik světel.To znamená, že ty dvě relatka, co jsou modre skrtla, tam Byt nemusí a je pouze vytáhla pojistka, protože někdo nechtěl dolevat vodu do ostřikovačů tak často
Tomu rozumím. Ale ptám se spíš na ty dvě relé. Mají tam být nebo ne?To nevím kdo a proč co vytáhl, ale H/CLEAN je označení pro ostřik světel.
U M3MPS BK jsou tyto dvě pozice standardně neobsazené.Tomu rozumím. Ale ptám se spíš na ty dvě relé. Mají tam být nebo ne?
Děkuji, to jsem chtěl slyset. S největší pravděpodobností je pojistka venku, protože jeden ostřikovač je natvrdo zaslepený (prilepena krytka k nárazníku), protože je polamanyU M3MPS BK jsou tyto dvě pozice standardně neobsazené.