Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale no tak...jaksi nějak nemohu najít ten odkaz nebo sem slepí
Napravo u spolujezdce je tuner se zesilovačem...
Odkaz je modrý, ostatní písmo je černé, případně bílé (u MazdaKlan Flat Dark stylu), tak nevím, kde je problém.aha no nechápu proč odkaz není odlišen jiným písmem nebo třeba barvou automaticky ... texty a odkazy odlišit nejlépe barevně
Já to mám nastavený jasně, vše na 0 tj. základ a basy na PLNO !Pratele vase doporuceni na nastaveni zvuku pro idealni poslech mp4 hudby basy + vysky ! Dekuji samozrejme ma kazdy jiny sluch jen vase idealni nastaveni vybava challenge
Ja zatim basy + 4 a vysky + 2 ! Ale uvidim dle doporuceni dalsich !Já to mám nastavený jasně, vše na 0 tj. základ a basy na PLNO !![]()
![]()
![]()
No zatim jak pisu ! Basy + 4 az 5 a vysky + 2 ! Ale nemam usi na dnesni big beatdoporučuji si nastavit zvuk tak, aby Ti to znělo liběNa cizí uši kašli ......
U mě jsou basy +6 výšky +2 u mp3, u origo CD občas ubírám na basech +5. Dle mého při celkovém ubrání volume to hraje obstojně, při vyšším slušně. Výšky jsou v obou případech +2 optimum, další+ už dost řežou a jsou slyšet sykavky. Samo že nastavení je vždy lépe udělat podlé svého ucha a za jízdy ..v opačném případě to budí dojem, že to hraje fajn. Faktem ve finále na konec je, že časem si ucho zvykne na jedno nastavení a pak při změně kvality reprodukce už nastavení neřešíšNo zatim jak pisu ! Basy + 4 az 5 a vysky + 2 ! Ale nemam usi na dnesni big beat! Rad si necham poradit !