Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Záleží na co je tvé ucho zvyklé...ale i bez BOSE je celkový poslech celkem slušný.Pokud nejsi vyložený audiofil, nadávat určitě nebudešZdar, mám vyhlídnutou CX3 Revolution a je v ní 6x repro.. říkáte že se to dá poslouchat?? BOSE v CX3 už jsem poslouchal a moc se mi to líbilo.. jenže ta je jen v Revolution TOP a to už je moc korunek..
věc vkusu za mě super i s obič rádiemUjde to. Ak pustis kvalitnu MP3 alebo DAB radio, da sa to pocuvat.
No skôr by som povedal, že taký priemer tá hudba. Jedine tak vytlmiť dvere a možno to bude lepšie.@Szopl
naprostý souhlas, muzika velice příjemně překvapila, není třeba nic přidávat, i pří vyšší hlasitosti vše srozumitelné a jasné, nic nechrčí a neruší. Spokojenost.