- 1 102
Stavím se tam příští týden. Je to na nějaké jméno zamluvené?máme tam domluvené časopisy o sponzora, je potřeba je vyzvednout a přivézt na sraz
Adresa je Autosport&Tuning Na Vrtálně 72 Pardubice 530 02
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Stavím se tam příští týden. Je to na nějaké jméno zamluvené?máme tam domluvené časopisy o sponzora, je potřeba je vyzvednout a přivézt na sraz
Adresa je Autosport&Tuning Na Vrtálně 72 Pardubice 530 02
Ahoj, bohužel to dopadlo časově nejhůř jak mohlo a akce pro mě padá. Bohužel teď nejsem úplně pánem svého času a ikdyž to mám naplánované půl roku, neovlivním to...
Omlouvám se za komplikace.
Mám rušit i registraci??
..... shit :bored:
Ahoj, bohužel to dopadlo časově nejhůř jak mohlo a akce pro mě padá. Bohužel teď nejsem úplně pánem svého času a ikdyž to mám naplánované půl roku, neovlivním to...
Omlouvám se za komplikace.
Mám rušit i registraci??
..... shit :bored:
Je to šajze draku, jsem pěkně nas.... ale nenadělám nic ...
Půjdeš za trest klečet do kouta!!!.Je to šajze draku, jsem pěkně nas.... ale nenadělám nic ...