du8han
člen KLANu
- 50
.. mel jsem vysilacku tak jsem byl celkem v obraze co se deje.. a stejne jsem tise "zavidel" tem co maji automat. Se spojkou co mam v aute je tohle poskakovani dost na .... Bohuzel nevim jak to udelat aby se kolona 60 aut neroztrhala. Ono obcas je problem dostat do plynule jizdy 10 aut.. Beru to jako dan za mnozstvi navic zpatky jsem jel s Derim. No jenom kousek nez odbocil..Osobně si myslím, že sraz byl jako obvykle od čtvrtka do neděla super.
Zobrazit přílohu 10576
Jediný, při čem sem lehce začal chytat tik v oku :bored:, byla jízda do Kostic. Jet hodinu a půl rychlostí 10-30km/h byla fakt síla. :dead:
Chvílema šlo doslova nechat auto jet ve volnoběžnejch otáčkách na jedničku vystoupit si a jít vedle něj. Krom nervů je to taky o zničení spojky.
Neříkám, že se musí letět 90 aby pak konec kolony musel dojíždět ve 150+, ale myslím, že kdyby předek kolony jel nějak konstantně aspoň 50, tak si každej nějakou případnou mezeru doskočí.
A co se týče tankování cestou zpět, tak na Benzinu v Břeclavi jezdí tankovat při cestě zpět hodně aut vždycky. Já osobně to při odjezdu při vyvolávání, že se odjíždí řek: "v koloně nejedu, jedu si natankovat" (proto sem taky hned odbočil v Kosticích zpátky doleva odkud sme přijeli)
(některý auta jako třeba MPSky jezděj jen na 98+octan benzín a ten nemaj všude a když, tak cenovky jsou často trochu jinde a je blbost jet zbytečně 40 km a 40km zase zpět, abych si někdy předem natankoval (a vyhodil tim 10litrů benzínu z okna), když se v sobotu odpoledne jede kolem)
V předchozích letech dokonce hodně lidí jezdilo i nakoupit do Tesca hned vedle, tak bych to zase nehrotil.
Nakonec jsem i rád, že jsem při tankování ztratil kontakt s kolonou, jednou blbě dobočil a moh se konečně normálně projet a nemusel poskakovat přes hodinu na spojce.
Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk