Ladman
výkonný člen KLANu
- 523
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
používám toto, kde hadici strkáš do výdechůZdravim chlapi.
Chcel by som pouzit tento pripravok na dezinfekciu klimy.
PRO-TEC AIR CONDITION FOAM CLEANER - 250ml | Motorové oleje.sk
PRO-TEC AIR CONDITION FOAM CLEANER Spoľahlivo odstraňuje nečistoty, baktérie, plesne a mikroorganizmy v systéme klimatizácie. Odstraňuje nepríjemné zápachy vyvowww.motorove-oleje.sk
Moja otazka je kde najdem tu hadicu, na ktoru by som to mohol pripojit? (Auto v popise)
Vdaka
To mě napadlo taky, ale už jsem u Civica jednou chcíplotinu cejtil a ten smrad byl úplně jinej. Navíc tady teď není ani jediná známka toho že by tam nějaký zvíře vlezlo (žádný bobky, žádná srst, žádný cokoliv) a popravdě si ani nedokážu představit kudy by tam vlezlo, když filtr (i ty předešlý) je čistej a ventilátor pod tím taky. Do samotný nádoby s výparníkem a výměníkem vedou jen tři cesty. 1) přes filtr a větrák - tady nic a procpat větrákem se dokáže tak žížala 2) ventilačníma průduchama v kabině - to jsou otvůrky tak malý cca 1x1cm a i kdyby šla přes průduchy u nohou, který jsou větší, tak v kabině žádný bobky ani náznak zvířete 3) odtokovou trubičkou z nádoby ven - ta je průchozí, ale tím by prolezla tak žížalaNeporadím ti, ale pamatuju se, jak známému vlezl do vnitřního systému chcípnout nějakej myšák. Nemůžeš tam taky něco mít?
Ne. To mě napadlo snad úplně hnedka a v neděli už ze zoufalosti jsem vyndal stěrače a torpédo. Celá ta šachta i nasávací otvor je krásně čistej (před cca 2 měsícema jsem to tam čistil, protože jsem dělal jinou práci na autě, která vyžadovala torpédo vyndat). Hlavně jsem už v sobotu zkoušel jestli na to nemá vliv vnitřní cirkulace vzduchu, což by potvrdilo jestli je to před filtrem a nic.Taky bych to viděl před vetrakem, nevlezlo neco do torpéda?