- 160
Kľudne to môžeš potom spísať do návodu aj s fotkami z GH, nenahneváme saZkusím to BG protože mě z odtoku na GH neteče nic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kľudne to môžeš potom spísať do návodu aj s fotkami z GH, nenahneváme saZkusím to BG protože mě z odtoku na GH neteče nic
Ahoj, měl by jsi vyčistit výparník + dát i nový kabinový filtr. Tohle je začátek rostoucí houby/plísně.Potřeboval bych poradit. Pokud AC bezi, nic necitim. Ale pokud zapnu jen ventilator (at uz abych vyfoukal vyparnik pred dojezdem, nebo treba protoze mam stazena okna), tak mi z toho jde vlhko a zatuchlina. A to jeste jen, kdyz je tepleji, řekneme okolo 30•. Co bych mel vycistit? Ruzne spreje obcas pouziju, ale vzdy jen s AC, jak je v návodu. Mam zkusit sprej bez klimy?
stejně tak Plzeň i chutná ????, sorry já musel ?Stejně jako @Max6 jsem si dal druhý kolo čištění a tady je výsledek
Zobrazit přílohu 42030
Tady po 10 minutách už takl jen čistý kondenzát
Zobrazit přílohu 42031