Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Super, díky za zkušenost. ?Já je schválně testoval i na horách a úplně v pohodě, chovají se jak prémiové zimaky - neříkám že nejlepší ale prostě regulérní kvalitní zimák na sněhu. Na vodě jsou bez konkurence a to je to co v zimních a přechodných obdobích převládá.
Do kufru jsem nahodil řetězy kdyby něco, ale krom toho, že jsem si je testnul díky příkazové značce tak jsem je nemusel použít.
Teď mám tyhle:
Jsem zvědav jestli bude během roku uveden nějaký model který bude ještě lepší. Tedy v rozměru 215/45 R18
Ještě mě zajímá co letní 35°C ale ve 20-25°C se chovali úplně v pohodě jak letní Bridgestone co sem měl nazuté z fabriky.
No pevně doufám, že to nebudou ta slavná slova před smrtí... ?U nás je celkem bílo, ale zpět na zimní kvůli tomu určitě přezouvat nebudu. Když si vezmu na jakých gumách jezdím celou zimu v práci, tak jednu cestu na letních po sněhu, kdyby náhodou ráno byl, snad přežiju ?
Nestraším. Do věcí jdu rád s otevřenýma očima. Je to lehce nebezpečné? Jo, ale stejně to udělám. ?tvl nestras @amarid ja jedu dneska na trenink autem
Nepotkáš, šel jsem nakonec pěšky na ten nákup. ?Jen doufám ze té nepotkam nebo někoho tobě podobného - nerad bych měl zničené auto. ?
Pěkná kola jsi sehnal ? sluší jí to. Ty zimáky bych možná radši koupil všechny, přeci jen mají rok výroby 2015 a já na nich odjel tři zimy. Uvidíš no ? velká výhoda je, že mají stejný rozměr jak na oktávce takže jsou docela levné ?Trošku opožděně, ale dnes už konečně dostala GG nové papuče Zimáky jsou vypucované, uskladněné a čekají na další sezónu. Teda jenom polovina z nich Přední pneu to mají za sebou
Zobrazit přílohu 40306 Zobrazit přílohu 40307 Zobrazit přílohu 40308
To není špatný postřeh, když už to budu nechávat přezout, tak to můžu udělat šupem všechnoPěkná kola jsi sehnal ? sluší jí to. Ty zimáky bych možná radši koupil všechny, přeci jen mají rok výroby 2015 a já na nich odjel tři zimy. Uvidíš no ? velká výhoda je, že mají stejný rozměr jak na oktávce takže jsou docela levné ?
Jasan, preventivně ? počasí je celkem nevyzpytatelnéUž přezouváte na zimní?
My v nížinách máme čas.?Počkám až jak to bude vypadat s předpovědí.Kola mám doma tak mě na to stačí hodinka.?Jasan, preventivně ? počasí je celkem nevyzpytatelné
Já měla nové zimáky, takže jsem musela do pneuservisu. Nakonec jsem ráda, že už to mám za sebou. Jaké jsou tam teď denně řady, na to bych si musela vzít dovolenou ??My v nížinách máme čas.?Počkám až jak to bude vypadat s předpovědí.Kola mám doma tak mě na to stačí hodinka.?
To jo,teď to bude peklo.A nedej bože kdyby napadlo trochu sněhu.To by teprve byla panika.?Já měla nové zimáky, takže jsem musela do pneuservisu. Nakonec jsem ráda, že už to mám za sebou. Jaké jsou tam teď denně řady, na to bych si musela vzít dovolenou ??
Jj, to se mi tak stalo jeden rok? a to jsem řekla, že už nikdy víc?To jo,teď to bude peklo.A nedej bože kdyby napadlo trochu sněhu.To by teprve byla panika.?