• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Skupina Prague Unit - skupina z Prahy a okolí

Zdar pánové, co takhle motokáry fungujou? Co se jít povozit?

Motokary fungujou, jak jsem v prosinci nekolikrat proveril. Ale zdrazovalo se (nevim, kdy presne), jizda uz za 300.

FYI - Na Slevomatu jsou ted motokary CMK Zlicin (uz kdyz jsem v praci dostal nejake benefit body... :D )

Zdravím, rád bych občas na nějaký ten sraz...nějak na to nemám štěstí. Pendluju Praha - Dobris, tak to zkouším ve vaší skupině. Neplanujete něco menšího nebo třeba ideálně i neco s nějakou tou "motozabavou" a pokecem? Jako vtírat se nechci, ale 🤣 Dík za reakci.

Jako kdyby se nejednalo o nějakou bezmozkovitost, tak bych se možná taky přidal ;-)

Jako kdyby se nejednalo o nějakou bezmozkovitost, tak bych se možná taky přidal ;-)
Mohlo by to být někde u/na bezpečné ploše - závodiště nebo tak, domluvit na nějakou hodinu, nemám zkušenost, ale některý areály mají, co jsem četl, slušný možnosti. Samozřejmě čím víc lidí, tím levnější, zábavnější, zajímavější, teda myslím, a pak třeba někam zajet ještě na jídlo, pokec, nealko 😜

Poslední úprava:
No já právě narážel na to, že s některýma lidma (nemyslím nikoho konkrétního) není žádná plocha bezpečná 🙃
Pro mě je fajn i normální projížďka, i když na to je lepší spíš nějakej venkov, než město... Ale nebráním se vyloženě ničemu.

Projížďka je fajn a určitě venkov a ještě asi spíš trochu za tepla, kdy je příjemnější zastavování a pokec na parkovišti 😉 Jinak já moc osobně tady lidi neznám, takže nevím jaký jsou. Nikdy se mi nepovedlo dostat na vysloveně sraz ani kdysi s Hondami, jen párkrát na organizovany moto akce, třeba v Dlouhý Lhotě. Já se považují za rozumnýho, ale trochu bezpečného "zablbnuti" - sprint, jízda zručnosti nebo mě ke srazům nějak sedí, rozšíří to dojmy. I konzervativnějsi člověk si zkusí alespoň něco jinýho a nemusí jezdit nutne bokem nebo nad limit všeho 😉

To máš pravdu. Já už zažil na srazech ledacos, tak jsem ostražitej. Ale samozřejmě většinou se jednalo o příjemně strávenej čas s prima lidma s podobným postižením ;-)
V Praze a s mazdama to byl naposled strahovskej sraz RXek, na kterej mě kluci vzali s sebou s MXkou :) To bylo moc fajn a přitom jen obyčejný setkání pár bláznů. Ale už je to zatraceně dlouho ;-)

Back